Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

AFHOLDT. Er I der Kreds 3? Så lad et nyt år begynde...

Så er det alvor. Kredsens helt egen "Bodilfest", nytårskuren er lige om hjørnet. Den næste finder sted i Aabenraa torsdag den 18. januar 2018 klokken 18.30, traditionen tro er der fælles transport med opsamling fra Esbjerg, Vejle, Kolding og Sønderborg.

Nytaarskur2018

Foto: Connie Bøgwad Schmidt Harlem Gospel Choir må Kreds 3 nok nøjes med at drømme om, men stemningen ved årets nytårskur skal nu nok blive i top alligevel.

Hvornår

18. januar 2018 18:30-22:30

Hvor

Skyttegården i Aabenraa Vis på kort

Pris

Gratis

Type

socialt

Det er efterhånden flere år siden, stormen Bodil tvang DJ Kreds 3 til at aflyse sin julefrokost og forvandle den til en nytårskur. Det har den været lige siden. Den næste "Bodil-fest" finder sted på på Restaurant Skyttegården i Aabenraa, torsdag den 18. januar 2018 klokken 18.30. 

Vi mødes på restaurant Skyttegården i Aabenraa, som sørger for en dejlig menu, rimelig mængde drikkevarer, inklusiv kaffe. Alt sammen på Kredsens regning, hvorpå der er lagt op til et par dejlige timer i selskab med kolleger på tværs af mediearbejdspladser i Syd- og Sønderjylland. 

Der vil være mulighed for transport fra følgende steder: Esbjerg, Vejle, Haderslev, Sønderborg og retur. Der vil være opsamling fra banegårde og busstationer. En lille uges tid før Nytårskuren får du en mail med oplysninger om transport – opsamlingssted og tid, hvis du har meldt dig til den fælles transport, hvilket du gør i tilmeldingen.

OBS! Til de kolleger der tilmeldte sig inden, vi kendte opsamlingssteder med mere: I kan blot genudfylde tilmeldingen, hvis I gerne vil samles op et sted. Alternativt, kan I sende en mail til cbs.kreds3@gmail.com eller graha@mail.tele.dk og fortælle, hvor I vil stå på.  

Sidste frist for tilmelding er fredag den 12. januar 2018. Vi ses – det bliver rigtig godt og muntert.