Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu
'
Kreds 3 medlemmer i marsken

Foto: Connie Bøgwad Schmidt

DJ Kreds 3 - Faglige sammen og på tværs...

OM KREDS 3 - SYD- OG SØNDERJYLLAND

Hvad er DJ Kreds 3?

DJ Kreds 3 er Dansk Journalistforbund  i Syd- og Sønderjylland. Kredsen står bag en række faglige og sociale arrangementer på tværs af medie- og kommunikationsarbejdspladser i hele Syd- og Sønderjylland.

Hvor mange medlemmer har kredsen?

Kredsen har knapt 700 medlemmer. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du er medlem af DJ Kreds 3, men gerne vil være det, skal du kontakte DJ's medlemsafdeling på mail medlem@journalistforbundet.dk eller telefon 3342 8000. Det er her, der holdes styr på, hvilke kredse forbundets medlemmer er en del af.

Hvilket område dækker kredsen?

DJ Kreds 3 dækker fra Vejle i nord til Fanø i vest og Sønderborg i øst og til grænsen i syd.

Hvordan bliver man medlem?

For at blive medlem af DJ Kreds 3, skal du være medlem af DJ. Du bliver automatisk medlem af i den kreds, som du bor i, og det sørger DJ for det. Hvis du har spørgsmål til dit medlemsskab skal du kontakte DJ's medlemsafdeling på mail medlem@journalistforbundet.dk eller telefon 3342 8000

Giver kredsen tilskud til praktikanters studieture under praktik?

Praktikanter på der er ansat på kredsens mediearbejdspladser kan søge DJ Kreds 3  og støtte til studieture. DJ Kreds 3 giver som regel 500 kroner i tilskud, men der er enkelte betingelser:

Turen skal være åben for alle praktikanter i kredsen, og der skal inviteres mindst to måneder inden afgang, så øvrige praktikanter har en reel mulighed for at tilslutte sig. Praktikanter søger om tilskud ved at sende en mail til djkreds3@gmail.com, hvor rejsemål og udbytte beskrives.

Giver kredsen tilskud til andre?

Der yder tilskud til medlemmerne i forbindelse med for eksempel fagfestival og lignende. Nogle gange afhænger tilskuddet dog af din situation, om du er for eksempel er ledig, pensioneret eller lignende. DJ Kreds 3 oplyser altid, hvis der er mulighed for tilskud i forbindelse med et givent arrangement.