Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Kom med til Pussy Riot på Louisiana den 5. januar

Start året med et punk-brag af et behind-the-scenes-blik på udstillingen om Pussy Riot ”Velvet Terrorism” på Louisiana. Kreds 2 har fået fingre i en stak billetter med et eksklusivt foredrag, men der er begrænset plads. Skynd dig at tilmelde dig og din ledsager.

Pussy Riot Velvet Terrorism / Louisiana Museum of Modern Art

Foto: Kim Hansen / Louisiana Museum of Modern Art

”Alle kan være Pussy Riot”, lyder mottoet fra det verdenskendte feminist-aktivistiske kunstkollektiv. Så find din indre punk-rebel frem, tag med Kreds 2 ud og oplev gruppens historie, fortalt gennem foto, video og lyd. Find ud af, hvordan gruppen blev dannet i Moskva i 2011, følg med i Punk Prayer og de andre ikke-voldelige aktioner udført med poesi, humor og raseri mod det russiske styre og kom ind bag fængslets mure. 

Foredrag og cafébesøg

Kreds 2 inviterer på tur til kunstmuseet Louisiana i Humlebæk. Vi får en god mulighed for at hilse på hinanden og et lille foredrag om Pussy Riot-udstillingen. Derefter samles vi i museets café, hvor kredsen giver lidt godt at spise, inden vi går ud og ser udstillingen. 
Frem til museets lukketid kl. 22.00, er der rig mulighed for at fordybe sig i Pussy Riots kamp for ytringsfrihed i ”Velvet Terrorism” – og resten af museets udstillede værker.  
Tag en ledsager med – men husk tilmelding
Du må gerne tage en ledsager med. Men du skal huske at tilmelde både dig selv OG din ledsager, der er nemlig begrænsede pladser til dette helt særlige arrangement. 

Det får du med hjem: 

  • Solid behind-the-scenes-viden om Pussy Riot-udstillingen ”Velvet Terrorism”
  • Indsigt i hvad der driver aktivisme for ytringsfrihed – trods hårde konsekvenser 
  • Godt kollegialt samvær
  • Adgang til Louisiana frem til lukketid på dagen

Foto: Sergey Ponomarev

TID & STED

Fredag den 5. januar kl. 16.30-22.00 (senest).

Vi mødes kl. 16.30 (præcis!) ved billetsalget, da det er vigtigt, at vi køber billetter med grupperabat samlet. Når vi ser udstillingen efter foredraget, behøver vi dog ikke gå samlet. 

Kom i god tid og nyd evt. en drink/kaffe med os og dine kolleger.

Adressen er:

Louisiana Museum of Modern Art

Gl.Strandvej 13

3050 Humlebæk

Og ja - der er gratis P-pladser ved museet. Den kan dog være fyldt op på travle dage, og så er alternativet Humlebæk Center (ved Humlebæk Station), som ligger 10 min. fra museet. 

Tilmelding

TILMELD DIG ”Pussy Riot på Louisiana”  
Husk også at tilmelde din ledsager!

Foto: Kim Hansen / Louisiana Museum of Modern Art

Kommentarer