Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Webinar: Intro til Designtænkning - Hvordan du skaber noget originalt, i en fart ...

I webinaret får du en overordnet introduktion til designtænkning og de discipliner og værktøjer, der knytter sig til.
Vi kigger særligt på, hvordan man kan udfordre sig selv for at skabe fornyelse og originalitet - uden at gå på kompromis med egne værdier og brand.

Intro til DesignTænkning. Tænk originalt, i en fart ...

Hvornår

20. august 2020 12:00-13:00

Hvor

Kreds 2, Sjælland & Sydhavsøerne - online

Pris

Gratis for alle DJ medlemmer

Type

Webinar

Webinar om designtænkning 

Hvordan skaber man noget originalt, når hurtige, sikre leverancer er et must? 

Det kræver noget at holde en vital og sikker faglighed ved lige, og her kan metoder fra designerens værktøjskasse puste nyt liv i sikre velkendte rutiner, så dine produkter får gennemslagskraft med tvist, der overrasker og virker. 

De fleste kommunikationsfolk og journalister har blik for målgrupper, er gode til skarpe vinkler og sikre hurtige leverancer. Udfordringen kan være, at gode strategier bliver til vanetænkning, så man over tid gror fast i bestemte former og ender med leverancer, der ikke umiddelbart er til at skelne fra hinanden. 

Styrk din kreative tænkning 

I webinaret får du en overordnet introduktion til designtænkning og de discipliner og værktøjer, der knytter sig til. Vi kigger særligt på, hvordan man kan udfordre sig selv for at skabe fornyelse og originalitet - uden at gå på kompromis med egne værdier og brand. 

Det handler ikke nødvendigvis om at have god tid. Vigtigst er det, at du har mod på at udfordre dig selv med greb, der bringer nye overraskende og virkningsfulde idéer på banen. 

Om Susanne Eiler
Susanne er stifter af designbureauet Cumuli Design Lab, der gennem årene har rådgivet private og offentlige kunder i ind- og udland om design, kommunikation og konceptudvikling. Susanne er desuden stifter af møde- og co-working spacet Stationen.Co i Sorø, og har i den proces sat nye standarder for livgivende arbejds- og mødedynamik i provinsen.