Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Til højbords med vikingerne

Aftenarrangement: Særomvisning i Kongehallen i Sagnlandet Lejre

kreds 2 DJ arrangement

Sagnlandet Lejre

Hvornår

02. juli 2020 19:00-21:00

Hvor

Sagnlandet Lejre Vis på kort

Pris

Gratis

Type

Aftenarrangement

Kom og oplev Danmarks nyeste - og største - vikingehal

OBS!!

Vi mødes kl. 18.45 på P-pladsen, ved indgangen.

Kreds 2 tager dig med tilbage i tid og sted, når Tanja Lousdal, der er kommunikationschef, arkæolog og Kreds 2-medlem byder alle DJ-medlemmer på særomvisning og mjødsmagning i Kongehallen, Sagnlandets Lejres nye skat. Så ny og proppet med værdifuld historie og viden, at den blev indviet den 17. juni af selveste Dronning Margrethe.

Gå i dronningens fodspor, bliv underholdt og klogere af spændende vikingehistorier, og nyd en herlig sommeraften i det smukke istidslandskab i Lejre sammen med dine DJ-kolleger.

SAGNKONGERNES VERDEN er ikke alene et nyskabende kulturhistorisk projekt, der for­binder historiens dybe rødder på tværs af arkæologi, mytologi, arkitektur og landskab i en integreret oplevelse. Det er også et teknologisk innovationsprojekt, hvor Sagnlandet har sat sig som mål at bryde nye veje og vise, hvordan man på æstetisk vis kan bygge bro mellem forhistorisk arkitektur og moderne, bæredygtig teknologi og produktions­me­tod­er for at skabe fleksible rammer for historisk levende­gørelse, undervisning og kulturhistoriske arrangementer. (Fra Sagnlandets hjemmeside)