Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Kom med - stadig pladser! ØkonomiSkolen - for ikke-økonomer ... om klima, ulighed, ligestilling usw...

På online forløbet 'Økonomiskolen ´22' rettes fokus på klimakrisen og den globale ulighed, og præsenterer dig for emner og perspektiver på økonomi, som sjældent indgår i den offentlige debat, men ret beset burde gøre det …
Niveauet er introducerende, og selvom det er en fordel at have beskedent for-kendskab til økonomi er det ikke en forudsætning.
Alle vil kunne få et udbytte af at deltage. Og særligt de der gerne vil tage fat på eller allerede arbejder med klima, miljø, udvikling og/eller økonomi stof.

RE:DK/ReThinking Economics Danmark

Hvornår

06. februar 2023 19:00
31. marts 2023 12:00

Hvor

Online

Type

Webinar

Kurset består at to online Q&A Live sessioner, intro og opsamling, og en samling optagede oplæg, som tilgås online - i eget tempo.

Q&A: Intro til Økonomiskolen - hvordan får jeg mest ud af online materiale? 

Q&A: Opsamling på Økonomiskolen (spørgetime) - hvad så herfra? -  27.marts kl.19.00-20.30 - online

Begge Q&A'er er med Joachim Peter Tilsted fra Lund Universitet.

Økonomiskolen udspringer af ønsket om at gøre økonomisk tænkning tilgængeligt for personer uden en traditionel økonomifaglig baggrund samt tydeliggøre mangfoldigheden og bredden i økonomisk tænkning, og sætte dig i stand til at tage del i at tænke med på nye løsninger på de presserende, aktuelle samfundsøkonomiske udfordringer.

Du vil på online kurset møde nogle af tidens største danske og internationale tænkere, primært fra den akademiske verden.

Blandt eksperterne er bl.a. prof. Inge Røpke (vinder af Boulding-awarden i 2018) og prof. Jason Hickel (forfatter til bestsellerne The Divide og Less is More). 

Kurset er oprindeligt sat sammen og arrangeret af NGO'erne Rethinking Economics Danmark (RE:DK) og Gode Penge.

https://www.okonomiskolen.dk/program-2022