Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Aflyst: (Anti)stress workshop med Kreds 2

Er du ramt af stress - er du på vej til at blive det eller synes du, at det dårlige psykiske arbejdsmiljø på vore arbejdspladser er et problem, der trænger til at blive vendt i en faglig sammenhæng?

Onsdag den 25.oktober 2023, kl.18.00-21.30 holder DJ Kreds 2 Sjælland & Sydhavsøerne et arrangement om stress og psykisk arbejdsmiljø, på Museum Ragnarock i Roskilde.

Hvornår

25. oktober 2023 18:00-21:30

Hvor

Museum Ragnarock, Rabalderstræde 16, 4000 Roskilde

Type

Arrangement

Kreds 2 sætter nu fokus på psykisk arbejdsmiljø.

Ved mødet kan du opleve Maria Holst, der har arbejdet i TV-branchen siden 2007. For ti år siden blev hun ramt af alvorlig stress, og der gik tre år, før hun igen turde arbejde på fuld tid i branchen.

Hun oplever, at branchen stadig har kæmpe problemer, og at man virkeligt selv skal gøre et stort arbejde for ikke at gå ned med stress igen. Lyt til hendes erfaringer og tanker. Der er selvfølgelig også mulighed for spørgsmål og debat.

Stress-ekspert og foredragsholder Thomas Milsted har beskæftiget sig med fænomenet i årtier, og han peger blandt andet på, at stressen ikke nødvendigvis er et individuelt problem, og at løsninger ofte skal findes i en kollektiv indsats.

Endelig fortæller arbejdsmiljøkonsulent Tom Hansen fra Dansk Journalistforbund, hvordan forbundet kan hjælpe, hvis du har brug for at håndtere stress og arbejdsmiljø-problemer på arbejdspladsen.

NB: Fællesspisning fra kl. 17 i museets café (gratis).