Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Søgeordsoptimering - Sådan kommer du til tops i Google med SEO

92 procent af forbrugerne bruger Google regelmæssigt i forbindelse med en informationssøgning eller en købsbeslutning. Det har derfor aldrig været mere relevant for virksomheder at være synlige, når deres målgruppe søger efter deres produkter eller ydelser.

Hvornår

15. september 2022 17:00-19:00

Hvor

Kosmopol, Fiolstræde 44, 1171 København K

Pris

Gratis (No-show-fee)

Type

Gå-hjem-møde

På denne aften tager SEO-specialist Gün Üret dig med en tur ’bag om Google’, hvor du får et smugkig på algoritmen, der definerer, hvordan søgeresultaterne bliver prioriteret. Du lærer om vigtigheden af godt indhold, din platforms tekniske formåen, og hvordan du via en række eksterne parametre kan hjælpe Google på vej, så du opnår en bedre placering i søgeresultaterne, hvad enten du vil sælge fotos, grafiske opgaver, varer eller budskaber. 

Alle kan være med

Gün deler ud af sine tips & tricks, der er akkumuleret igennem mere end 12 års erfaring i branchen, og bliver også gerne konkret, hvis du har brug for vejledning til netop din hjemmeside. Han har lovet, at han holder et oplæg, hvor alle kan være med, og en bestemt teknisk formåen eller viden er derfor ikke nødvendigt for at få noget ud af timerne. 

Hvad enten du er konsulent, selvstændig erhvervsdrivende, freelancer eller blot nysgerrig på Google, er dette oplæg interessant for dig.


Om underviseren:
Siden 2010 har Gün beskæftiget sig med markedsføring i søgemaskinerne. I dag er han selvstændig konsulent i Escalate ApS og har igennem en årrække været tilknyttet som timelærer hos Københavns Erhvervsakademi og Copenhagen Business Academy.

Arrangementet er for medlemmer af Kreds 1 og det er gratis. Der betales no-show-fee på kr. 100 ved afbud efter den 12. september 2022.