Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Kreds 1 inviterer til SommerMingle i august

Torsdag den 17. august arrangerer kredsen igen en sommermingle, hvor vi mødes for bare at have det sjovt sammen, snakke om livet, arbejdslivet og alt muligt andet mellem himmel og jord.

Hvornår

17. august 2023 17:00-22:00

Hvor

BrewPub, Vestergade 29-31, 1456 København K

Pris

Gratis (No-show-fee)

Type

Netværksmøde

Rammen er en overdækket gårdhave i BrewPub, der ligger i Vestergade, tæt på Rådhuspladsen. 

Dørene bliver slået op kl. 17, og du kan ankomme og blive krydset af ved indgangen indtil kl. 18. Vi byder på en velkomstdrink og en lille øl (eller tilsvarende). 

Cirka kl. 18.30 kommer der noget "sharing food" på bordene. Forvent lidt kød, noget grønt, et par salater med gods i og noget godt brød. Det bliver ikke et stort traktement, men ved behov kan der købes supplerende forplejning og flere drinks for egen regning. 

Aftenen går ud på at mingle, så der er ingen faglige input. Men har du lyst til at bidrage med lidt underholdning, fx en quiz eller en sang, så er det meget velkomment. Giv evt. et praj til Karin på kbtext@mail.dk

Du må meget gerne prikke til dine kollegaer og spørge, om de vil med. Men vær obmærksom på, at vi kun har 100 pladser, og det er først-til-mølle.

Vi glæder os til hyggelig aften sammen!

Deltagelse i sommerarrangementet er gratis. Dog betales no-show-fee på kr. 100 ved afbud efter torsdag den 10. august. Derfor skal du oplyse betalingsoplysninger ved tilmelding.

Arrangementet er for medlemmer af Kreds 1.