Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Kom til snigpremiere på dokumentarfilmen Organiseret Vildskab

Med instruktør Phie Ambo og kommunikationschef hos Danmarks Naturfredningsforening Louise Puck

Hvornår

15. november 2022 17:00-18:45

Hvor

Grand Teatret, Mikkel Bryggers Gade 8, 1460 København

Pris

Gratis (No-show-fee)

Type

Arrangement

Synopsis:
Danmark er, næst efter Bangladesh, det meste opdyrkede land i verden. Det kan ses på vores biodiversitet, som er styrtdykket siden 1980´erne. Vi har faktisk kun to procent vild natur tilbage i Danmark og det skal der nu gøres noget ved.

Den Danske Naturfond har opkøbt et stort område i Hammer Bakker med produktionsskov, som skal omdannes til vild natur med store græssere, sommerfugle og med lidt held; en kongeørn eller to.  Det er Danmarks største skovprojekt og rewildingen af Hammer Bakker danner på en måde en form for fortrop for de 15 naturnationalparker, som regeringen har vedtaget skal laves i fremtiden. 

Organiseret Vildskab handler om den proces, som vi alle – både mennesker og dyr – skal deltage i for at redde stumperne af den danske natur. For hvordan gør man noget vildt, der har været tæmmet så længe?

Organiseret Vildskab handler om, hvordan vi mennesker kan indgå i den store fortælling, som er naturens

Efter filmen vil dokumentarfilminstruktør Phie Ambo og kommunikationschef for Danmarks Naturfredningsforening Louise Puck deltage i en samtale om hvordan vi laver formidling, der kan bidrage til at bremse biodiversitetskrisen i Danmark. Vi skal bl.a. tale om hvordan man bedst håndterer meget polariserede debatter som dem der er opstået i kølvandet på naturgenopretningens realisering - Og om mennesker forhold til naturen, herunder den usikkerhed, vi kan opleve, hvis naturen bliver vild.

Danmark 2022 
Spilletid: 59 min 
Producent: Hansen & Pedersen

Arrangementet er gratis og for medlemmer af Kreds 1. Dog betales no-show-fee ved afbud efter den 10. november 2022.