Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Fra journalist til prisvindende forfatter

Mange journalister drømmer om at udgive en roman, men det kan være svært at finde tid og mod til at realisere sit ønske. I sit oplæg fortæller debutant og prisvinder Johanne Mygind om sin vej fra journalist til forfatter og giver god råd om processen fra de første skitser til den færdige roman.

Lærke Posselt

Hvornår

22. februar 2024 17:00-19:00

Hvor

Kosmopol, Fiolstræde 44, 1171 København K

Pris

Gratis (No-show-fee)

Type

Gå-hjem-møde

Johanne Mygind er født i 1976 og har arbejdet for P1, Information og Weekendavisen. “Kærlighedens år” var hendes debut som romanforfatter, der vandt den fornemme Edvard P pris i 2022 -  bibliotekernes forfatterpris. Ved prisoverrækkelsen blev der sagt: 

”Årets suveræne vinder af Edvard P prisen har skrevet en vigtig roman om en af de største forandringer i nyere tid; en fortælling om moderne kvindeliv og vejen mod ligestilling og frigørelse. Johanne Mygind er journalist og debattør. Heldigvis sprang hun også ud som skønlitterær forfatter sidste år. Med sin stærke debutroman har hun skrevet sig ind i mange læserhjerter.”

Læs mere om Johanne her.

Arrangementet er for medlemmer af Kreds 1. Det er gratis, men der reserveres dog kr. 100 på din konto til no-show-fee, som fastholdes ved udeblivelse og ved afbud efter fristen.