Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Forelsket i eventyret, Tag med på Helle Majs og Jørn Stjerneklars forunderlige Afrika-trip

Tag med på Helle Majs og Jørn Stjerneklars forunderlige Afrika-trip

Hvornår

20. april 2023 17:00-19:00

Hvor

Cinemateket, Gothersgade 55, 1123 København K

Pris

Gratis (No-show-fee)

Type

Arrangement

De har set mere død, end godt er. Har været tæt på selv at miste livet flere gange. De har så også oplevet mere skønhed end de fleste af os. Fotograf Jørn Stjerneklar satte sine ben på det afrikanske kontinent første gang i 1980 og blev umiddelbart forelsket. Syv år senere forelskede han sig også i journalist Helle Maj. Sammen skabte de freelancebureauet Mayday Press og har lige siden boet, rejst og rapporteret fra Afrika syd for Sahara for stort set alle danske medier. Om sine mere end 40 år oplevelser på kontinentet har Stjerneklar nu skrevet bogen: 'Hjertet glemmer ikke, hvad øjet har set', som udkommer den 17. april 2023 på Lindhardt og Ringhof.

Farligt liv
Tre dage senere, den 20. april, kan du høre Maj og Stjerneklar fortælle med ord og billeder om deres forunderlige og stærkt underholdende, men også farlige liv som freelancere på et kontinent, hvor du sjældent ved, hvad der venter dig i morgen. Hvordan har de overlevet? Og er de afhængige af rejsen?

Tid og sted:
Cinemateket, torsdag den 20. april, kl. 17-19.

Arrangementet er for medlemmer af Kreds 1 og det er gratis. Dog betales no-show-fee på kr. 100 ved afbud efter den 17. april. Derfor skal du angive kortoplysninger ved tilmelding.

Kreds 1 byder på en sandwich og en forfriskning i forbindelse med arrangementet.