Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Det er ikke bare fodbold - hør kommunikationscheferne fortælle

De største fodboldkampe i den danske Superliga er kampene mellem Brøndby og FC København. Det er dem, der samler mest medieopmærksomhed og flest seere bag tv-skærmene rundt om i landet og flest tilskuere på stadion. Det handler om meget mere end tre point, når spillerne går på banen til et derby, som kampen mellem de to klubber, kaldes. Ikke mindst for de tusinde af passionerede fans af de to klubber. Det handler om æren. Håneretten.

Hvornår

18. maj 2022 17:00-19:00

Hvor

Kosmopol, Fiolstræde 44, 1171 København K

Pris

Gratis (No-show-fee)

Type

Gå-hjem-møde

Der er ikke noget i dansk fodbold, der kan måle sig med kampene mellem hovedstadsklubben FC København og Brøndby IF fra Vestegnen. Presset på spillerne er større. Medieopmærksomheden er meget mere voldsom end til andre kampe. Fansene er tændte på en helt speciel intens måde kampene mellem de to. De to børsnoterede fodboldklubber får desuden betragteligt mere medieeksponering, end hvad store danske C25-selskaber får.

Alle disse forhold kender klubberne naturligvis godt, men hvor meget bruger de det forud for kampene? 

Hvordan kommunikerer man sin forretning, når dem man kommunikerer til, langt hen ad vejen er drevet af følelser? Kan man i det hele taget arbejde strategisk og langsigtet med sin kommunikation, når resultaterne om søndagen dikterer humøret hos ’kunderne’, dvs. klubbernes fans? 

Det og meget mere forsøger vi at finde ud af, når vi får besøg af Brøndby IF’s kommunikationschef Christian Schultz og FC Københavns ditto Jes Mortensen gæster Kreds 1 til et Derby mellem sidste års danske mestre, Brøndby, og dem, det ser ud til at blive det i år, FCK.

Arrangementet er for medlemmer af Kreds 1 og det er gratis. Der betales no-show-fee på kr. 100 ved afbud efter den 12. maj 2022.