Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Kravlingpriserne

Kravling er de studerendes svar på Cavlingprisen. Den uddeles hvert forår i fire kategorier: journalistik, kommunikation, foto/TV og design.

Kravling 2019

Jonathan Stephansen

KravlingPrisen
Gives for et journalistik produkt, der i årets løb har gjort sig bemærket. Prisen kan gives for både klassisk nyheds- og graverjournalistik og for fortællende journalistik.

TV/Foto-Kravlingen
Gives til mediestuderende, der har lavet en tv- eller fotoproduktion, hvor den visuelle fortælling eller formidling er det bærende element. Prisen kan gives for eksempelvis tv, dokumentarfilm, fotojournalistik og kommerciel fotografi, hvor de visuelle virkemidler gør sig særligt bemærket.

Design-Kravling
Design Kravlingen gives til mediestuderende, som har lavet et bemærkelsesværdigt stykke designarbejde. Prisen kan gives for design i en lang række forskellige formater, eksempelvis plakater, annoncer, tv-grafikker, logoer, animationer eller hjemmesider, ligesom det både kan gives for trykte og digitale design.

KommKravling
Gives til studerende, der har medvirket i og haft indflydelse på en bemærkelsesværdig kommunikationsindsats. Den studerende skal i processen have haft ansvaret for en eller flere bærende delelementer af indsatsen. Det centrale vurderingselement for KommKravlingen er det gode kommunikationsarbejde. Det kan eksempelvis være den gode kommunikationsstrategi, den inspirerende tale eller det originale koncept, der tager kegler.

Fandt du den information du søgte

Dette er ikke en kontaktformular, men feedback til indholdet på siden.
Søger du svar på et konkret spørgsmål? Ring til DJ på tlf. 3342 8000 eller skriv til dj@journalistforbundet.dk

Jonathan Stephansen

INDSTIL TIL EN KRAVLINGPRIS

Er det dig eller din studiekammerat, der fortjener at blive hyldet med en Kravlingpris og 10.000 kr. i præmie for en helt exceptionel produktion?

Kravling 2023

Kreditering følger Kravling 2023

KONTAKT OS

Har du spørgsmål til Kravling eller lyst til at være sponsor? Send en mail til kravlingprisen@gmail.com

Facebook: Kravlingprisen

Instagram: Kravlingprisen

Kravling

Jonathan Stephansen

VI SES TIL KRAVLING 2024

Kravlingen uddeles ved et spektakulært prisshow lørdag 4. maj 2024. Gå ikke glip af årets fest!

Køb din billet her