Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Kravlingprisen for Design

Har du, dine medstuderende eller en tredje lavet årets flotteste plakat, den mest kreative TV-grafik eller en utrolig nytænkende hjemmeside, der fortjener at blive bemærket og kan inspirere fremtidige designere? Er du hjernen bag logoet, man husker, eller står du bag en original visuel identitet til et brand? Så har du muligheden for at indstille dig selv eller en, du kender, til Kravlingprisen.

Kravlingprisen for Design gives til den eller dem, der i særlig grad har udfordret og undersøgt sit materiale. Vinderen findes blandt produktioner fra studerende, der har lavet et bemærkelsesværdigt stykke designarbejde. Plakater, annoncer, TV-grafikker, logoer, animationer eller hjemmesider er nogle af de mange formater, som designarbejdet kan have. Ligeledes kan designproduktet både være analogt eller digitalt. 

Produktionerne bliver vurderet på designets kvaliteter. Udover idé, nytænkning og kreativitet, vil det i bedømmelsen blive vægtet, at der kan sættes ord på, hvorfor produktet er lavet, som det er, samt hvordan det er blevet til.

Fandt du den information du søgte

Dette er ikke en kontaktformular, men feedback til indholdet på siden.
Søger du svar på et konkret spørgsmål? Ring til DJ på tlf. 3342 8000 eller skriv til dj@journalistforbundet.dk