Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Kravling

Kravlingprisen er Cavlingprisens fornemme lillesøster, som bliver uddelt hvert forår af de studerende i DJ.

Kravlingprisen uddeles i fire kategorier: journalistik, kommunikation, foto/TV og design. Vinderen i hver kategori modtager en Kravling-statuette samt 10.000 kr.

Om Kravlingprisen:
Kravlingprisen er stiftet af Danske Mediestuderende (DMS) for at hædre det gode arbejde, studerende laver – enten på studiet, i praktikken eller på studiejobbet.

Juryerne består af branchefolk fra forskellige fag og kårer vinderne ud fra en alsidig og bred bedømmelse blandt alle de nominerede.

For at vinde en af de eftertragtede priser skal du være medlem af DJ og studerende, eller siden sidste indstillingsfrist have været studerende. 

Læs mere på Kravling.dk 
 

KravlingPrisen

Gives for et journalistik produkt, der i årets løb har gjort sig bemærket. Prisen kan gives for både klassisk nyheds- og graverjournalistik og for fortællende journalistik.

TV/Foto-Kravlingen

Gives til mediestuderende, der har lavet en tv- eller fotoproduktion, hvor den visuelle fortælling eller formidling er det bærende element. Prisen kan gives for eksempelvis tv, dokumentarfilm, fotojournalistik og kommerciel fotografi, hvor de visuelle virkemidler gør sig særligt bemærket. 

Design-Kravling

Design Kravlingen gives til mediestuderende, som har lavet et bemærkelsesværdigt stykke designarbejde. Prisen kan gives for design i en lang række forskellige formater, eksempelvis plakater, annoncer, tv-grafikker, logoer, animationer eller hjemmesider, ligesom det både kan gives for trykte og digitale design.

KommKravling

Gives til studerende, der har medvirket i og haft indflydelse på en bemærkelsesværdig kommunikationsindsats. Den studerende skal i processen have haft ansvaret for en eller flere bærende delelementer af indsatsen. Det centrale vurderingselement for KommKravlingen er det gode kommunikationsarbejde. Det kan eksempelvis være den gode kommunikationsstrategi, den inspirerende tale eller det originale koncept, der tager kegler.

Derudover uddeles HelgePrisen, der hylder god regional journalistik, og så hædres Årets Praktikantvejleder til Kravlingshowet.

Fandt du den information du søgte

Dette er ikke en kontaktformular, men feedback til indholdet på siden.
Søger du svar på et konkret spørgsmål? Ring til DJ på tlf. 3342 8000 eller skriv til dj@journalistforbundet.dk

Rasmus Degnbol

FORDELE FOR STUDERENDE

77kr. for fuldt medlemskab af DJ.

Du får pressekort, mulighed for en god forsikring, sparring på dit CV og ansøgning, mere end 80 årlige kurser målrettet dig og de andre 3000 studerende.
 

Jacob Nielsen

ANNE FØNS BACH, KOMMUNIKATIONSSTUDERENDE

”DJ er den fagforening, der kender den branche, jeg skal ud i, bedst. Det gør det trygt at være medlem som kommunikationsstuderende.”