<> Arbejder du med kommunikation? - DJ er din fagforening! Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu
'
Kommunikatør på sociale medier

Jonas Pryner Andersen

Kommunikation & PR

Inspiration, guides og rådgivning til dig, der arbejder med kommunikation og PR.

DJ er kommunikatørernes fagforbund!


Som medlem af DJ får du adgang til et fællesskab med de skarpeste mennesker i medie- og kommunikationsbranchen.

Her på siden vil du finde alt det, du tidligere kunne læse på kommunikationen.dk. Artikler og guides om kommunikationsstrategi, kampagner, job og karriere - og links til rådgivning og medlemsfordele for dig som kommunikatør.

Samtidig har vi dedikeret en række andre sider til Sociale Medier, Foto, TV & Video samt Grafik & Illustration. På den måde giver vi et bedre overblik over vores indhold, og du kan hurtigere finde præcis dét, der interesserer dig.

Fordele for kommunikatører

Får du den rigtige løn? Er din kontrakt i orden? Trænger du til efteruddannelse? DJ har masser af stærke tilbud til kommunikatører.

Vi organiserer allerede over 2000, der arbejder med kommunikation både offentligt, privat og som selvstændig – og også chefer. Find inspiration og artikler om Kommunikation & PR

Se hvad DJ kan tilbyde dig – og meld dig ind i Danmarks stærkeste netværk for kommunikatører!

Jacob Nielsen

TROELS NIPPER, KOMMUNIKATIONSCHEF

”For fire år siden tog jeg en reflekteret beslutning og meldte mig ind i DJ. Jeg trængte til et fællesskab, som var helt tæt på mine arbejdsområder."

Rasmus Degnbol

TILMELD DIG NYHEDER OM KOM18

Kommunikationskonferencen KOM17 er veloverstået. Meld dig til nyhedsliste om næste års konference KOM18 og få de seneste nyheder.