Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu
Kom18

Andreas Weiland

Branchens bedste

3. maj 2018 gentager vi successen og åbner dørene til KOM18 på Docken. Vi glæder os til en dag, hvor kommunikatører fra hele landet, er samlet på tværs af kommunikationsbranchen.   

Konferencen har i år fokus på samspillet mellem teknologi og relationer. Vi zoomer ind på dialogværktøjer, data og menneskelige relationer. Hvad er megatrenden, og hvad kræver det af kommunikationsbranchen?

Kom og mød nogle af de ildsjæle, medarbejdere og virksomheder, der brænder for kommunikation. Vi sørger for en dag spækket med inspirerende og levende oplæg, faglige udfordringer, networking og prisuddelinger. 

Tag en dag ud af kalenderen, og få et fagligt boost til årets kommunikationskonference.

Vi slutter af med en festmiddag for k-folk, af k-folk til k-folket.

KOM18 arrangeres i samarbejde mellem Kforum og DJ - Medier & kommunikation.

Det sagde deltagerne om KOM17:
 

Anna Emilie Clausen

Rasmus Degnbol

Anna Emilie Clausen, studerererende på ITU

Jeg synes det er enormt fedt at være med. Jeg skriver speciale om sociale medier, og der sker jo hele tiden nye ting, så det er enormt vigtigt at følge med. Og så er det godt at få ”industriens” syn på det. Jeg får normalt et teoretisk take på tingene, og skriftlig teori om SOME bliver jo hurtigt outdated. Jeg kommer helt klart næste år.

Fredric Uggla

Rasmus Degnbol

Fredric Uggla, Internt kommunikation i Codan

Jeg synes, det har været spændende – jeg er blevet meget inspireret til at højne mine kompetencer inden for Big Data oven på oplægget fra Turnbull. Selvom jeg mest arbejder med intern kommunikation, tænker jeg, at big data kan være med til at forklare eksistensberettigelsen for kommunikationen i virksomheden. Så det har klart været min key-takeaway.

Sine Nøjsen Damgaard

Rasmus Degnbol

Sine Nøjsen Damgaard, kom.ansvarlig hos Kodyl

Lige nu er jeg helt overvældet – det har været rigtig godt. Jeg sidder som ene kommunikationsmedarbejder, så det her er en måde for mig at hente input fra mange forskellige steder i K-branchen og få flere forskellige input. Der har været mange oplægsholdere, man ser op til, og jeg synes især Lego var fedt. Jeg kan måske bruge deres input om deres globale strategi.

Billeder fra KOM17
 

KOM17

Rasmus Degnbol

KOM17

Rasmus Degnbol

kom17

Rasmus Degnbol

kom17

Rasmus Degnbol

KOM17

Rasmus Degnbol

Kom18

Andreas Weiland

Sponsorer

Samarbejdspartnere