Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

KOM-priserne

På den nye store kommunikationskonference, KOM17, blev KOM-priserne uddelt for første gang. DJ og Kforum uddelte sammen priserne, der hyldede stærk faglighed i kommunikationsfaget. I alt blev tre priser uddelt i forbindelse med KOM17.

Kommunikationsprisen

Kforum

KOM-prisen

Prisen bliver givet til en person, der ved en særlig indsats har sat fokus på eller styrket kommunikationsfagets udvikling. Prisen gives til en ildsjæl, der med faglig styrke er gået nye veje for at kvalificere resultater og metoder i kommunikationsbranchen.

Vinderen:

Årets KOM-pris blev givet til Christian Kock, som i årtier har kæmpet for at sætte kommunikation på dagsordenen. Ofte som frontløber og pioner, hvor han har forsket i emner i mange år, før vi andre blev klar over vigtigheden af tematikken. Det gjaldt fx hans forskning i politisk spin, debatkultur, troværdighed, skriftlig formidling og ikke mindst fake news.

Årets bedste kampagne

Prisen for årets kampagne gives til en virksomhed, organisation eller andre, der har opnået særlig opmærksomhed og resultater med en kampagne solidt funderet i kommunikationsfagets metoder. Prisen kan gives for vovemod, kreativitet, resultater eller bred faglig anerkendelse.

Vinderen:

Tre flotte kampagner var nominerede, og hæderen gik til COOP, Samvirke og Operate Experience, der har lavet kampagnen for COOP’s 150 års fødselsdag sidste år. Kampagnen byder ikke bare på nostalgiske gensyn med klar cola og FDB-møbler – den kommunikerer også virksomhedens grundlag og værdier, pudser dem af og bringer dem ind i en ny tid med forbrug og fællesskab – alt sammen med noget så banalt som en fødselsdag som anledning. Læs hele begrundelsen for vinderkampagnen 

Specialeprisen

På KOM17 uddeles også Specialeprisen til et udvalgt akademisk kommunikationsspeciale. Læs mere om Specialeprisen her

Vinderen: 

Kforums Specialepris gik til Katrine Hermansen og Lone Lindstrøm for deres speciale om NGO i en brydningstid. Stort tillykke! 

 

Priskomiteen bestod af:

  • Timme Bisgaard Munk, Redaktør Kforum

  • Anna Rørbæk, kommunikationschef, Børnefonden

  • Anders Monrad Rendtorff, Associate Partner, RelationsPeople, medstifter af K1

  • Sine Nørholm Just, associate professor at CBS

  • Troels Johannesen, kommunikationschef, DJ

KOM18

Ønsker du besked når vi har information klar omkring næste års konference, så tilmeld dig email-listen ved at udfylde nedestående formular