Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Karriereudvikling

Få sparring på din karriere og kom tættere på drømmejobbet med professionel karriererådgivning

Er du kørt træt i dit nuværende job, sidder du i en stilling, som ikke lever op til dine forventninger, eller står du uden job? Så hjælper vi dig videre i din karriere.

Vi tilbyder individuelle samtaler, hvor vi sammen afdækker dine behov hen over en time. Hvad enten det drejer sig om din karriere, nye ambitioner, dine ansættelsesvilkår, sparring ved jobsøgning, eller løn. Er du studerende og nyuddannet? - hjælper vi dig ind i arbejdslivet. Er du udfordret i din dagligdag eller har du svært ved at gennemskue barselen, din arbejdstid eller føler du dig stresset, hjælper vi dig med dine muligheder.

DJ's karriererådgivere afspejler den diversitet, der gør sig gældende blandt vores medlemmer, og du vil altid blive mødt med indsigt i og forståelse for den situation, du befinder dig i og det fag, du arbejder med. Vores rådgivere står klar til at hjælpe.

Du kan få hjælp fra din første dag som medlem af DJ.

Få råd og vejledning til din karriereudvikling

Du kan trække på DJ’s rådgivere og jurister i alle faser af dit arbejdsliv. Vi har fokus på din udvikling og tager altid udgangspunkt i lige netop de udfordringer, du står med i dagligdagen.

DJ er ekspert inden for dit fag. Derfor kan vi give dig fagspecifik rådgivning om karriereplanlægning, trivsel, uddannelsesmuligheder o.l. Uanset, så kender DJ udfordringerne og mulighederne i dit fag og kan derfor målret rådgive dig i dit arbejdsliv.

➤ Lær at sætte rette mål og lægge den rette plan for din karriere

➤ Få hjælp til at finde ud af, hvad der skal være næste skridt

➤ Bliv klædt på som freelancer/selvstændig

➤ Få sparring og overblik over dine kompetencer

Uanset din udfordring, så lad vores karriererådgivere vise dig vejen.

Rikke Ahm

Jonathan Bjerg Møller

MÅLRETTEDE ARRANGEMENTER

Mød andre som dig, videndel og socialiser i præcis det omfang, du har behov for og lyst til. DJ's faglige netværk er funderet i netop dit fag.

Jonathan Bjerg Møller

STYRK DIT FAGLIGE NETVÆRK

Du kan ikke undvære det. Del din viden og erfaringer med andre som dig. Uanset hvilken faggruppe du tilhører, faciliterer DJ faglige netværk landet over, og dækker de forskellige fagområder.

Jonathan Bjerg Møller

DJ OUTPLACEMENT

Hvis du er blevet opsagt, er DJ Outplacement et tilbud til dig, så du kan få en god indgang til et nyt arbejdsliv.

Læs om DJ Outplacement og få redskaber til at komme godt ind i et nyt arbejdsliv.