Gå til hovedindhold

Karriereudvikling

Tag hånd om din karriere

 

Tager du magt over de ting, du kan styre i din karriere, så vil din succes også i højere være et resultat af dine handlinger. Jo bedre du planlægger din karriere, jo heldigere bliver du.

Rigtig mange af os planlægger ikke vores karriere. Vi uddanner os, finder job, skifter job, bliver forfremmet, skifter arbejdsopgaver og bliver måske chef uden at det er resultatet af nogen særlig plan. Den almindelige fremdrift, som øget erfaring giver, betyder ofte at der tilfældigvis opstår muligheder, som vi tilfældigvis griber og som tilfældigvis harmonerer med vores ønsker.

Inaktiv karriereplanlægning kan faktisk føre til et godt arbejdsliv, men overlader vi det hele til heldet og tilfældet, bliver resultaterne ofte derefter - tilfældige. Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du planlægger din karriere - og overlader mindre til tilfældighederne.

Karrieresamtale

Er du kørt fast? Er du usikker på, hvilken retning, du gerne vil i? Er du ikke helt tilfreds med din arbejdssituation?

DJs medlemmer kan få en personlig karrieresamtale af 1 times varighed med sparring, rådgivning og coaching med fokus på, hvordan du kommer til at lægge en god plan og designe gode handlinger for dit arbejdsliv og din karriere.

Hvem er en karrieresamtale relevant for?

Hvordan forbereder jeg mig til samtalen?

Bestil en karrieresamtale i DJ ved at ringe på 3342 8000 eller skrive til djkt@journalistforbundet.dk

Ventetid kan forekomme
En karrieresamtale er en meget efterspurgt ydelse blandt vores medlemmer. Derfor er der indimellem op til tre ugers ventetid på en karrieresamtale. Hvis dit behov er akut, kontakt os da via telefon eller mail. 

Jakob Carlsen

Jakob Nielsen

BLIV MEDLEM

Få karriererådgivning, unikke kurser og juridisk hjælp gennem dit professionelle liv i medie- og kommunikationsbranchen.

RÅDGIVNING

Jakob Nielsen

KONTAKT DJ

Vi står klar til at hjælpe dig. Vi har åbent på hverdage kl. 9.00 - 16.00. Vi besvarer din henvendelse, så hurtigt vi kan på hverdage.

Tlf.: 3342 8000
Email: dj@journalistforbundet.dk