Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Karriereudvikling

Mentorordning

Ønsker du at udvide dit netværk, dele dine erfaringer, udvikle dine kompetencer og stå stærkere i dit arbejdsliv, så kan Mentorprogrammet i DJ være noget for dig.

Enten som mentor eller som mentee.  

Formålet med programmet er at skabe kontakt og netværk mellem medlemmerne i DJ for at skabe de bedste forudsætninger for et givende, udfordrende og optimalt arbejdsliv. 

 

Hvordan havner du på den helt rette karriere-hylde?

Hvad er egentlig en god karrierevej? Når man står som nyuddannet, kan man gå i mange retninger, så hvilken vej skal man vælge? Men også når man er kommet længere ad karrierevejen kan der opstå udfordringer. For hvad nu hvis man har lyst eller er nødt til at skifte spor efter mange år med samme arbejde.

Mød blandt andet fire medlemmer, som alle har haft en meget sammensat karriere hidtil.

vejledning

Få råd og vejledning til din karriereudvikling

Du kan trække på DJ’s rådgivere og jurister i alle faser af dit arbejdsliv. Vi har fokus på din udvikling og tager altid udgangspunkt i lige netop de udfordringer, du står med i dagligdagen.

DJ er ekspert inden for dit fag. Derfor kan vi give dig fagspecifik rådgivning om karriereplanlægning, trivsel, uddannelsesmuligheder o.l. Uanset, så kender DJ udfordringerne og mulighederne i dit fag og kan derfor målret rådgive dig i dit arbejdsliv.

➤ Lær at sætte rette mål og lægge den rette plan for din karriere

➤ Få hjælp til at finde ud af, hvad der skal være næste skridt

➤ Bliv klædt på som freelancer/selvstændig

➤ Få sparring og overblik over dine kompetencer

Uanset din udfordring, så lad vores karriererådgivere vise dig vejen.

Jakob Carlsen