Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Karriererådgivning

Er du kørt træt i dit nuværende job, sidder du i en stilling, som ikke lever op til dine forventninger, eller står du uden job? Så hjælper vi dig videre i din karriere.

Vi tilbyder individuelle samtaler, hvor vi sammen afdækker dine behov. Hvad enten det drejer sig om din karriere, nye ambitioner, dine ansættelsesvilkår, sparring ved jobsøgning, eller løn. Er du studerende og nyuddannet? - hjælper vi dig ind i arbejdslivet. Er du udfordret i din dagligdag eller har du svært ved at gennemskue barselen, din arbejdstid eller føler du dig stresset, hjælper vi dig med dine muligheder.

DJ's karriererådgivere afspejler den diversitet, der gør sig gældende blandt vores medlemmer, og du vil altid blive mødt med indsigt i og forståelse for den situation, du befinder dig i og det fag, du arbejder med. Vores rådgivere står klar til at hjælpe.

Hvornår kan du få karriererådgivning?

Du kan få hjælp fra din første dag som medlem af DJ.

Få alle medlemsfordelene

Karriererådgivning er blot en af vores mange medlemsfordele. Melder du dig ind i DJ får du også adgang til juridisk rådgivning - med udgangspunkt i din situation samt masser af kontante fordele.

Baggrund

DJ

Book en karrieresamtale

Som medlem af DJ kan du få gratis karrieresamtale, der kan hjælpe dig til at sætte mål på din karriereudvikling

Super råd gav vellykket karriereskift

Journalist Ebbe Fisher ville efter mange år som freelancer i både ind- og udland gerne igen have en fast stilling på en redaktion i Danmark. En de af hans strategi var at søge rådgivning hos DJ, hvor han fik hjælp til jobansøgninger og især opbygning af CV. Da han blev indkaldt til samtaler, kontaktede han igen DJ's karriererådgivere:

"Jeg fik en række super-råd i forhold til at gå til jobsamtale, og det var medvirkende til, at jeg fik en oplevelse af at fremstå meget professionelt til samtalerne. Det endte da også med, at jeg fik jobbet hos fagbladet Søfart," fortæller Ebbe Fisher.

Jakob Nielsen

BLIV MEDLEM

Få karriererådgivning, unikke kurser og juridisk hjælp gennem dit professionelle liv i medie- og kommunikationsbranchen.

DJ oplæg ramte plet hos stressramt praktikant

Journaliststuderende Annika Raunstrup blev ramt hårdt af sine egne tårnhøje ambitioner, da hun startede i praktik på en lokal tv-station. Hun havde sig for hver dag at alve det perfekte indslag. Men i forhold til virkelighedens krav var det slet ikke muligt at leve op de ambitioner, og hun nedbrød sig selv fuldstændig. Men så var hun til et oplæg hos DJ:

"Jeg følte det, som om rådgiveren i oplægget talte direkte til mig, for alting ramte plet. Hun havde nogle helt konkrete, brugbare råd og spørgsmål, jeg kunne stille mig selv, når jeg følte mig presset." Fortæller Annika Raunstrup.