Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Karriererådgivning

Er du kørt træt i dit nuværende job, sidder du i en stilling, som ikke lever op til dine forventninger, eller står du uden job? Så hjælper vi dig videre i din karriere.

Vi tilbyder individuelle samtaler, hvor vi sammen afdækker dine behov. Hvad enten det drejer sig om din karriere, nye ambitioner, dine ansættelsesvilkår, sparring ved jobsøgning, eller løn. Er du studerende og nyuddannet? - hjælper vi dig ind i arbejdslivet. Er du udfordret i din dagligdag eller har du svært ved at gennemskue barslen, din arbejdstid eller føler du dig stresset, hjælper vi dig med dine muligheder.

DJ's karriererådgivere afspejler den diversitet, der gør sig gældende blandt vores medlemmer, og du vil altid blive mødt med indsigt i og forståelse for den situation, du befinder dig i og det fag, du arbejder med. Vores rådgivere står klar til at hjælpe.

Hvornår kan du få karriererådgivning?

Du kan få hjælp fra din første dag som medlem af DJ.

Få alle medlemsfordelene

Karriererådgivning er blot en af vores mange medlemsfordele. Melder du dig ind i DJ får du også adgang til juridisk rådgivning - med udgangspunkt i din situation samt masser af kontante fordele.

Baggrund

DJ

Book en karrieresamtale

Som medlem af DJ kan du få gratis karrieresamtale, der kan hjælpe dig til at sætte mål på din karriereudvikling

Lars Bech

BOOK EN KARRIERESAMTALE

DJ's medlemmer kan få en personlig karriereudviklingssamtale af 1 times varighed med fokus på sparring, rådgivning og coaching.

Jakob Nielsen

BLIV MEDLEM

Få karriererådgivning, unikke kurser og juridisk hjælp gennem dit professionelle liv i medie- og kommunikationsbranchen.

DJ oplæg ramte plet hos stressramt praktikant

Journaliststuderende Annika Raunstrup blev ramt hårdt af sine egne tårnhøje ambitioner, da hun startede i praktik på en lokal tv-station. Hun havde sig for hver dag at alve det perfekte indslag. Men i forhold til virkelighedens krav var det slet ikke muligt at leve op de ambitioner, og hun nedbrød sig selv fuldstændig. Men så var hun til et oplæg hos DJ:

"Jeg følte det, som om rådgiveren i oplægget talte direkte til mig, for alting ramte plet. Hun havde nogle helt konkrete, brugbare råd og spørgsmål, jeg kunne stille mig selv, når jeg følte mig presset." Fortæller Annika Raunstrup.