Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Kandidat til Næstformand 2023-2025: Allan Boye Thulstrup

Allan Boye Thulstrup

Benita Marcussen

Organisatorisk medlemskab

DJ Kommunikation

Hvad stiller Allan Boye Thulstrup op som?

Næstformand

Mærkesager

De fagpolitiske prioriteringer bliver fremsendt fra en enig hovedbestyrelse til delegeretmødet. De er skrevet med udgangspunkt i de tanker og input, vi har fået fra medlemmer på dusinvis af generalforsamlinger, fra specialgrupper- og foreninger og fra hovedbestyrelsen.

De er også udtryk for, hvad jeg mener er de vigtigste ting at arbejde med i de kommende år. Dertil kommer en ny freelance- og selvstændigestrategi, der skal sikre løn- og arbejdsvilkår for løsttilknyttede, og kræver nytænkning.

Hvorfor stiller Allan Boye Thulstrup op?

De seneste to år har styrket DJ - og DJs medlemmer - på en række områder. Vi er inde i en god udvikling, og den vil jeg gerne være med til at fortsætte. Vi skal have endnu flere medlemmer aftaledækket. Vi skal sikre sunde og gode arbejdspladser. Og vi skal styrke organiseringen af freelancere og solidariteten mellem freelancere og fastansatte. Samtidig skal vi søge indflydelse på regler og lovgivning ikke mindst fra EU, hvor bl.a. Media Freedom Act og AI fylder pt.

Det skal du vide om Allan Boye Thulstrup

44 år, uddannet fra DJH i 2006, fagligt aktiv siden 2008. Medlem af hovedbestyrelsen fra 2011-2017 og igen fra 2019. Næstformand siden august 2020.

Inden da kommunikationskonsulent og politisk journalist i Herning, og har undervejs haft en række tillidshverv, bl.a. TR på to forskellige arbejdspladser, AMR, næstformand og formand for DJ Kreds 5 og medinitiativtager til Journalisterne i DJ.

Bosat i Herning med min hustru på 18.år, Pernille, der er selvstændig antikvarboghandler samt hunden Nyx.

Uddybning af opstilling

Uddybning af opstilling til Dansk Journalistforbunds Næstformand 2023-2025 Allan Boye Thulstrup - DJ fagpolitiske prioriteringer

Uddybning af opstilling til Dansk Journalistforbunds Næstformand 2023-2025 Allan Boye Thulstrup - Vi er alle sammen Dansk Journalistforbund