Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Kandidat til hovedbestyrelsesmedlem 2023-2025: Signe Goldmann

Signe Goldmann

Signe Goldmann

Organisatorisk medlemskab

DJ:Fotograferne

Hvad stiller Signe Goldmann op som?

Hovedbestyrelsesmedlem

Mærkesager

Bedre vilkår for freelancere og selvstændige:
Vi skal sikre ordentlige løn- og arbejdsforhold og et stærkere sikkerhedsnet. Det kan kun lykkes, hvis vi står sammen. (Se vedhæftede fil)


Ophavsret:
Som fotograf er det afgørende, at min fagforening slås for, at mine billeder ikke bare kvit og frit kan bruges af andre.


Opkvalificering og efteruddannelse:
Det er vigtigt for os alle sammen, men ikke mindst for os, der ikke har en arbejdsgiver eller overenskomstaftale, der kan hjælpe os på vej.

Hvorfor stiller Signe Goldmann op?

Som selvstændig kender jeg alt til den utryghed, der følger med, når man ikke har et fast arbejde med ordnede forhold. Det er sindssygt vigtig at DJ virkelig prioriterer kampen for bedre forhold for freelancere og selvstændige, og det vil jeg gerne være med til at arbejde for.

Det skal du vide om Signe Goldmann

Jeg er 51 år og har været bosat i Odsherred som selvstændig fotograf de sidste otte år. Jeg har lige tage fotografsvendeprøven i efteråret på Medieskolerne (uddannelsesaftale med Ritzau Scanpix). Jeg har desuden en bachelor i retorik fra KU og har tidligere arbejdet en del med kommunikation. Jeg har også en del politisk erfaring bl.a. fra otte år i Københavns Borgerrepræsentation. Jeg er medlem af DJ:Fotografernes bestyrelse og har de sidste to år også siddet i HB.

Uddybning af opstilling

Uddybning af opstilling til Dansk Journalistforbunds hovedbestyrelse 2023-2025 Signe Goldmann