Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Kandidat til hovedbestyrelsesmedlem 2023-2025: Rane von Benzon

Rane von Benzon

Marie Ravn

Organisatorisk medlemskab

Kredsen af Journaliststuderende Odense

Hvad stiller Rane von Benzon op som?

Hovedbestyrelsesmedlem

Mærkesager

Vi skal finde en måde at være fagforening i 2023. Det handler om tilbud til medlemmer uden OK-sikrede rettigheder, freelanceaftaler og hjælp til medlemmer uden tillidsrepræsentanter. Det handler også om at skabe en mere gennemskuelig struktur i DJ, som samtidig giver de bedste forudsætninger for tillidsarbejdet.

Vi skal organisere flere studerende indenfor journalistik og kommunikation. Det kræver en stor, fælles indsats at få unge til at støtte op om værdierne i vores faglige fællesskab.

Hvorfor stiller Rane von Benzon op?

Jeg brænder for vores forbund og vil påvirke, hvordan det skal formes i fremtiden – med respekt for det generationerne før mig har skabt. Jeg har sidder i hovedbestyrelsen de seneste to år, hvor fokusset særligt har været på forbundets økonomi. Det fokus vil jeg fortsat have. Det er hele forudsætningen for, at vi kan investere i organisering og nye tilbud, der er bydende nødvendigt for vores fremtid.

Derfor håber jeg, at du viser mig din tillid og stemmer på mig ved delegeretmødet i Kolding.

Det skal du vide om Rane von Benzon

Jeg arbejder som freelancejournalist, læser til cand.public. på SDU, er 30 år og bor i Aarhus. I 2017 blev jeg valgt til bestyrelsen i KaJO og har siden været tillidsvalgt i DJ. Bl.a. som formand for Danske Mediestuderende og senest som medlem af hovedbestyrelsen.

Jeg er kritisk, omsorgsfuld og diplomatisk, og det afspejler min tilgang til tillidsarbejdet. Der skal være orden i sagerne, mennesker omkring mig skal trives og et fornuftigt kompromis er bedre end ingen løsning overhovedet.