Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Kandidat til hovedbestyrelsesmedlem 2023-2025: Palle Jensen

Palle Jensen

Jesper Schjødt Agergaard

Organisatorisk medlemskab

TV 2 Danmark

Hvad stiller Palle Jensen op som?

Hovedbestyrelsesmedlem

Mærkesager

Mod til at kæmpe
Forbundet skal frem i skoene og være den dominerende kraft bag en ændring i arbejdskulturen på mediearbejdspladserne.

Freelanceres forhold
30 års kamp for en freelanceaftale på TV 2 Danmark bar frugt her i foråret. Erfaringerne fra det forhandlingsforløb tror jeg kan bruges overfor andre mediearbejdspladser.

Forbundets fremtid
Vi skal investere i organisering. For de kommende medlemmers skyld, men også for at have et forbund, der kan udvikles, og ikke sparer sig selv ihjel.

Hvorfor stiller Palle Jensen op?

To perioder i hovedbestyrelsen har skabt et overblik over organisationen, som jeg håber på at få lov til at bruge i de næste to år.

Jeg står for en kultur, hvor man kan være konstruktivt uenige, og hvor det ikke er en skam at blive overbevist af gode argumenter.

Som TR på TV 2 på Kvægtorvet har jeg både i dagligdagen og gennem medarbejderforeningen en finger på pulsen i forhold til, hvad der rør sig blandt kollegerne i branchen, både blandt fastansatte, midlertidigt ansatte og freelancere.

Det skal du vide om Palle Jensen

  • Jeg havde været journalist i 11 år på både private og licensbetalte regionale medier, inden jeg blev ansat på TV 2 Danmark, hvor jeg nu har været i 10 år. 9 ud af 21 år har jeg været tidsbegrænset ansat.
  • Jeg bor i Brabrand med min kæreste, Louise, og vores to skønne unger, Sophia og Marius, på 22 og 16 - og vores hund, Banjo.
  • Jeg spiller så meget musik, som jeg kan komme til, og prøver at få ungerne til at være med. Det går tiltagende godt!