Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Kandidat til hovedbestyrelsesmedlem 2023-2025: Mie Hovmark Christensen

Mie Hovmark Christensen

Aleksander Klug

Organisatorisk medlemskab

DJ Kommunikation

Hvad stiller Mie Hovmark Christensen op som?

Hovedbestyrelsesmedlem

Mærkesager

Organisering og tilstedeværelse: Der er stadig medlemsgrupper, hvor vores organisering kan blive stærkere. Det gælder bl.a. for studerende, nyuddannede og medlemmer uden overenskomst. Hvis vi skal det, kræver det tilstedeværelse ved at lytte og handle, der hvor vi kan.

Styrkelse af DJ’s fagligt aktive: Vi skal blive skarpere på opgavefordelingen, holdbare måder at organisere arbejdet på, og hvordan vi uddanner vores fagligt aktive. Det er både til fordel for vores fagligt aktive og medlemmerne.

Hvorfor stiller Mie Hovmark Christensen op?

DJ skal være et stærkt fællesskab for flere af vores nuværende og potentielle medlemmer. Det kræver et fokus på organisering og tilstedeværelse, samt at vi understøtter vores rygrad, DJ’s fagligt aktive, bedst muligt. Jeg vil arbejde for, at vi sammen finder ud af, hvordan vi gør det og dernæst prioriterer det, så organisationen står stærkere til fordel for vores medlemmer. Derfor genopstiller jeg og håber på, at delegeretmødet vil give mig tillid til at forsætte arbejdet i hovedbestyrelsen.

Det skal du vide om Mie Hovmark Christensen

Jeg brænder for at gøre Dansk Journalistforbund til et fremtidssikret fællesskab, hvor flere medlemmer kan mærke, at vi er der for dem i deres studie- eller arbejdsliv. Jeg er uddannet kommunikatør fra DMJX, og er også et vaskeægte organisationsmenneske. Til daglig arbejder jeg som konsulent i en uddannelsespolitisk interesseorganisation, og siden 2017 har jeg været aktiv i DJ. Først gennem Danske Mediestuderende, så som hovedbestyrelsesmedlem og en del af bestyrelsen i DJ Kommunikation.

Uddybning af opstilling

Uddybning af opstilling til Dansk Journalistforbunds hovedbestyrelse 2023-2025 Mie Hovmark