Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Kandidat til hovedbestyrelsesmedlem 2023-2025: Kristine Henningsen Schäfer

Kristine Henningsen Schäfer

Peter Schäfer

Organisatorisk medlemskab

Danske Journaliststuderende RUC

Hvad stiller Kristine Henningsen Schäfer op som?

Hovedbestyrelsesmedlem

Mærkesager

Dansk Journalistforbund skal være relevant for alle medlemmer, om du er studerende, nyuddannet, freelancer, selvstændig eller fastansat. Derfor er der fortsat brug for stærk organisering. Især hvis DJ skal fastholde studerende og dimittender.

Min generation ser ind i et arbejdsmarked, hvor det er absolut nødvendigt, at vi får skabt trygge og fair rammer. Jeg vil derfor kæmpe for bedre vilkår for freelancere og selvstændige.

Hvorfor stiller Kristine Henningsen Schäfer op?

Jeg står selv på tærsklen mellem at være studerende og dimittend. Og derfor tror jeg, at jeg kan være med til at løfte netop de udfordringer, der er forbundet her til.

Ligeså vel som der er brug for rutinerede kræfter i hovedbestyrelsen, er der også brug for nye kræfter. Jeg repræsenterer den nye generation. Og jeg stiller op, fordi jeg tror, jeg kan gøre en forskel. Derfor håber jeg, at du vil stemme på mig til delegeretmødet.

Det skal du vide om Kristine Henningsen Schäfer

Jeg er 28 gammel og forkvinde i Danske Mediestuderende, der organiserer alle studerende i DJ.

Arbejder freelance som journalist på DR Bornholm, mens jeg skriver speciale i Journalistik på RUC.

Jeg startede som fagligt aktiv i DJ RUC i 2018. Siden da har jeg ikke kunne lade være med at engagere mig i DJ. Det sidste år har jeg været forkvinde i Danske Mediestuderende, hvor jeg blandt andet var chefforhandler på vegne af de studerende til overenskomstforhandlingerne om Praktikantaftalen.