Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Kandidat til hovedbestyrelsesmedlem 2023-2025: Birger Lund

Birger Lund

Anders Helmer

Organisatorisk medlemskab

Film& TV Gruppen

Hvad stiller Birger Lund op som?

Hovedbestyrelsesmedlem

Mærkesager

Mange drømmer om at gøre karriere i film- og tv-branchen og heldigvis lykkedes det for en stor del. Desværre bliver det for alt for mange en kort fornøjelse. Jobsituationen er for usikker, og mange døjer med stress og mental opslidning.

Det er DJs opgave at overbevise branchens arbejdsgivere om, at ordentlige og sunde arbejdsforhold giver bedere medarbejdere, hvor opfindsomhed, kreativitet og engagement vil vokse.

Hvorfor stiller Birger Lund op?

Vi som arbejder i film- og tv-branchen mangler en stemme helt inde i Hovedbestyrelsen. Film&TV-Gruppen omfatter en stor flok med rigtig mange forskellige fagligheder og mange forskellige ansættelsesformer.

Film- og tv-branchen er en branche, som gennem de sidste par år har oplevet en ordentlig rutchebanetur. Vi kører ned af en ad de helt store bakker lige nu, og det er her, vi som fagforbund skal vise, hvad vi dur til.

Det skal du vide om Birger Lund

Jeg er selvstændig. Jeg er freelancer

Det er jeg stolt af. Vi selvstændige er ikke virksomhedsejere med mange ansatte under os. Det skal ikke være et fagforenings fyord at være selvstændig. Det er den virkelighed som er vores. Det er den virkelighed flere og flere i vores branche befinder sig i, for at kunne have en karriere. Vi skal være gode til at inkludere flere i vores fagforening. Vi skal være den fagforening som er bedst til både at have selvstændige, freelancer og fastansatte

Uddybning af opstilling

Uddybning af opstilling til Dansk Journalistforbunds hovedbestyrelse 2023-2025 Birger Lund