Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

KaJO

Kredsen af Journaliststuderende i Odense

 

KaJO er en fagforening for alle journaliststuderende ved Center for Journalistik. KaJO omfatter både bachelorstuderende, kandidatstuderede, tilvalgsstuderende og studerende i praktik.

Vi giver økonomisk støtte til faglige og sociale arrangementer, tilbyder råd og vejledning, forsikrer dit udstyr og væbner dig med pressekort. Og så kæmper vi for dine rettigheder som journaliststuderende. 

Det betyder blandt andet at vi arbejder for praktikpladser til alle vores medlemmer, et styrket samarbejde mellem vores søsterorganisationer og er med til at lave fede arrangementer som Medielejr og Jern Henrik. 

Læs mere om fx vedtægter, bestyrelsens arbejde eller vejledning til at søge støtte. 

KaJOs bestyrelse

Bestyrelsen bestående følgende: 

Formand: Signe Skov // 4292 9083

Næstformand: Naja Navntoft

Kasserer: Emilie Philip Kruuse Foxil

Bestyrelsesmedlemmer: Nikolaj Krogh Bonde, Mads Gordon Ladekarl, Mikkel Hamann Jensen, Sofie Ejlskov, Maria Rode Olsen, Rane Rosencrone von Benzon, Nina Pedersen, Josefine Nygaard Hummelmose, Malte Jørstad og Katrine Vigilius

 

KAJO

Jakob Nielsen

BLIV MEDLEM

Få karriererådgivning, unikke kurser og juridisk hjælp gennem dit professionelle liv i medie- og kommunikationsbranchen.

MEDLEMSFORDELE

Vi forhandler løn og arbejdsforhold via overenskomster, tilbyder juridisk hjælp og personlig karriererådgivning om dit arbejdsliv og arrangerer arrangementer for dig.

Ud over faglig tryghed giver vi dig adgang til billige forsikringer og gode rabatter.

Jakob Nielsen

KONTAKT DJ

Vi står klar til at hjælpe dig. Vi har åbent på hverdage kl. 9.00 - 16.00. Vi besvarer din henvendelse, så hurtigt vi kan på hverdage.

Tlf.: 3342 8000
Email: dj@journalistforbundet.dk