Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

KaJO

Kredsen af Journaliststuderende i Odense

 

KaJO er en fagforening for alle journaliststuderende ved Center for Journalistik. KaJO omfatter både bachelorstuderende, kandidatstuderede, tilvalgsstuderende og studerende i praktik.

Vi giver økonomisk støtte til faglige og sociale arrangementer, tilbyder råd og vejledning, forsikrer dit udstyr og væbner dig med pressekort. Og så kæmper vi for dine rettigheder som journaliststuderende. 

Det betyder blandt andet at vi arbejder for praktikpladser til alle vores medlemmer, et styrket samarbejde mellem vores søsterorganisationer og er med til at lave fede arrangementer som Medielejr og Jern Henrik. 

Læs mere om fx vedtægter, bestyrelsens arbejde eller vejledning til at søge støtte. 

KaJOs bestyrelse

Formand: Vilas Holst Jensen - formand@kajosdu.dk  / 28 40 51 44

Næstformand: Josephine Gjerka Lorentsen

Næstformand: Emil Bang Hansen

Kasserer: Ida Louise Fjord Hansen - kasserer@kajosdu.dk

Jacob Berg Hansen

Maria Hviid Ahrensbøll

Marwa Mezouri

Harald Sebastian Krebs

Udover henvendelser specifikt rettet til formanden og/eller kasseren, så kan den samlede bestyrelse kontaktes på kontakt@kajosdu.dk

 

 

Jakob Nielsen

BLIV MEDLEM

Få karriererådgivning, unikke kurser og juridisk hjælp gennem dit professionelle liv i medie- og kommunikationsbranchen.

MEDLEMSFORDELE

Vi forhandler løn og arbejdsforhold via overenskomster, tilbyder juridisk hjælp og personlig karriererådgivning om dit arbejdsliv og arrangerer arrangementer for dig.

Ud over faglig tryghed giver vi dig adgang til billige forsikringer og gode rabatter.