Gå til hovedindhold
Bliv medlem

KaJO

KaJO — kredsen af Journaliststuderende i Odense

 

KaJO er en fagforening for alle journaliststuderende ved Center for Journalistik. KaJO omfatter både bachelorstuderende, kandidatstuderede, tilvalgsstuderende og studerende i praktik.

Vi giver økonomisk støtte til faglige og sociale arrangementer, tilbyder råd og vejledning, forsikrer dit udstyr og væbner dig med pressekort. Og så kæmper vi for dine rettigheder som journaliststuderende. 

Det betyder blandt andet at vi arbejder for praktikpladser til alle vores medlemmer, et styrket samarbejde mellem vores søsterorganisationer og er med til at lave fede arrangementer som Medielejr og Jern Henrik. 

Læs mere om fx vedtægter, bestyrelsens arbejde eller vejledning til at søge støtte. 

Kajo

KaJOs bestyrelse

Formand Lærke Hjort Dahl Jensen - formand@kajosdu.dk / 2673 8135

Politisk næstformand Johanne Christensen

Økonomisk næstformand Ea Marie Volstrup 

Bestyrelsesmedlemmer; Ann Sofie Bertmann, Laura Havgaard, Louis Andersen, Sif Marquard Hansen, Kasper Willer Mathiesen, Chloe Friedl, Ida Touborg Larsen, Andreas Jeppesen, Emil Sinkjær, Cecilie Badino Vielwerth, Shawn Biller Dalsgaard, Christoffer Kjær Nielsen.

Kajo

Jakob Nielsen

BLIV MEDLEM

Få karriererådgivning, unikke kurser og juridisk hjælp gennem dit professionelle liv i medie- og kommunikationsbranchen.

MEDLEMSFORDELE

Vi forhandler løn og arbejdsforhold via overenskomster, tilbyder juridisk hjælp og personlig karriererådgivning om dit arbejdsliv og arrangerer arrangementer for dig.

Ud over faglig tryghed giver vi dig adgang til billige forsikringer og gode rabatter.