Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

KaJ

Hej fra KaJ!
 

Som studerende på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus og medlem af Dansk Journalistforbund er du også automatisk medlem af KaJ. Vi er din lokale studenterorganisation, og vi organiserer omkring 1000 journalist-, fotojournalist-kommunikationsstuderende og cand. public.

Vi kæmper for, at I som KaJ-medlemmer kommer til at stå stærkest muligt på jeres uddannelse. Det betyder også, at vi arbejder for bedre praktikvilkår og samarbejder tæt med vores søsterorganisationer på de andre medieuddannelser. Desuden arrangerer vi kurser og arrangementer, der styrker din faglighed og forbereder dig bedst muligt på arbejdsmarkedet.

Som medlem af KaJ kan du søge om støtte, hvis du eksempelvis skal på studietur under din praktiktid eller til udlandet i forbindelse med din hovedopgave. Foreninger har også mulighed for at søge om støtte til arrangementer, der bidrager positivt til de studerendes sammenhold og identitet eller faglighed.

Du kan følge vores arbejde på Facebook, Twitter og Instagram.

Hvis du har spørgsmål, kan du altid sende os en mail på kaj@mail.dmjx.dk eller hive fat i et af bestyrelsesmedlemmerne på gangen.

KaJs bestyrelse

Formand Johanna Maj Varming
Næstformand Anna Gudmann Hansen
Kasserer Maria Oien

Bestyrelsesmedlemmer
Malte Bruhn, Jeppe Sahlholdt, Lisa Niebuhr, Kitte Fabricius, Jakob Høstrup, Jens Haag, Emilie Bagger og Andreas Friis.

Aleksander Klug

Jakob Nielsen

BLIV MEDLEM

Få karriererådgivning, unikke kurser og juridisk hjælp gennem dit professionelle liv i medie- og kommunikationsbranchen.

RÅDGIVNING

Jakob Nielsen

KONTAKT DJ

Vi står klar til at hjælpe dig. Vi har åbent på hverdage kl. 9.00 - 16.00. Vi besvarer din henvendelse, så hurtigt vi kan på hverdage.

Tlf.: 3342 8000
Email: dj@journalistforbundet.dk