Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

KaJ

Hej fra KaJ!
 

Som studerende på DMJX i Aarhus og medlem af Dansk Journalistforbund er du også automatisk medlem af KaJ. Vi er den lokale afdeling af fagforeningen, som er for jer studerende på DMJX. Vi organiserer journalist-, fotojournalist- og kommunikationsstuderende.

Som medlem af KaJ kommer du blandt andet gratis med til en masse faglige kurser her i Aarhus og festlige arrangementer på skolen. Vi har også lavet en Instagramprofil, der hedder Roligpraktik, hvor vi prøver at samle gode råd fra nuværende til kommende journalistpraktikanter.

KaJ er også til for, at du kan tage til andre faglige arrangementer uden at brænde hele SU-budgettet af. Vi støtter med op til 1000 kroner per deltagende medlem for ethvert arrangement, kursus, event eller udstilling, der kan styrke din faglighed. Der er også økonomisk støtte at hente, hvis du skal til udlandet i forbindelse med din hovedopgave. Foreninger har også mulighed for at søge støtte til arrangementer, der bidrager positivt til de studerendes sammenhold og identitet eller faglighed.

Hvis du har spørgsmål, kan du altid skrive til os på Facebook, sende os en mail på kaj@mail.dmjx.dk eller hive fat i et af bestyrelsesmedlemmerne på gangen.

Baggrund

Vi kæmper for, at I som KaJ-medlemmer kommer til at stå stærkest muligt på jeres uddannelse. Det betyder også, at vi arbejder for bedre praktikvilkår og samarbejder tæt med vores søsterorganisationer på de andre medieuddannelser.

KaJs bestyrelse

Astrid Louise Jensen,(formand) 

Kitte Fabricius, (næstformand)

Julie Astrid Thomsen, (kasserer)

Menige bestyrelsesmedlemmer:

Alex Luka Ladime, Emil Winckler, Johanna Maj Varming,  Anna Gudmann Hansen,Trine Lønbro Nielsen, Bettina Illemann Larsen, Mats Magnussen og Sara Rud. 

Suppleanter til bestyrelsen: 

Laura Lokdam, Sara Krog Plougheld Knudsen og Christina Houlind.  

KAJ

Jakob Nielsen

BLIV MEDLEM

Få karriererådgivning, unikke kurser og juridisk hjælp gennem dit professionelle liv i medie- og kommunikationsbranchen.

RÅDGIVNING

Jakob Nielsen

KONTAKT DJ

Vi står klar til at hjælpe dig. Vi har åbent på hverdage kl. 9.00 - 16.00. Vi besvarer din henvendelse, så hurtigt vi kan på hverdage.

Tlf.: 3342 8000
Email: dj@journalistforbundet.dk