Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

KaJ

Hej fra KaJ!
 

Som studerende på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus og medlem af Dansk Journalistforbund er du også automatisk medlem af KaJ. Vi er din lokale studenterorganisation, og vi organiserer omkring 1000 journalist-, fotojournalist-kommunikationsstuderende og cand. public.

Vi kæmper for, at I som KaJ-medlemmer kommer til at stå stærkest muligt på jeres uddannelse. Det betyder også, at vi arbejder for bedre praktikvilkår og samarbejder tæt med vores søsterorganisationer på de andre medieuddannelser. Desuden arrangerer vi kurser og arrangementer, der styrker din faglighed og forbereder dig bedst muligt på arbejdsmarkedet.

Som medlem af KaJ kan du søge om støtte, hvis du eksempelvis skal på studietur under din praktiktid eller til udlandet i forbindelse med din hovedopgave. Foreninger har også mulighed for at søge om støtte til arrangementer, der bidrager positivt til de studerendes sammenhold og identitet eller faglighed.

Du kan følge vores arbejde på Facebook, Twitter og Instagram.

Hvis du har spørgsmål, kan du altid sende os en mail på Kaj@dmjx.dk eller hive fat i et af bestyrelsesmedlemmerne på gangen.

baggrund

KaJs bestyrelse

Formand Emil Vogelius, tlf: 22396120
Næstformand Mathias Oleander og Gustav Cholody
Kasserer Mads Molina

Bestyrelsesmedlemmer 

Markus Valentin Jakobsen, Christoffer Panduro, Isabelle Ýr Carlsson, Josephine Marie Lind, Johanne Jørgensen Horskjær, Mads Norman Søndergaard og Simon Solkær Larsen.

Andreas Weiland

Jakob Nielsen

BLIV MEDLEM

Få karriererådgivning, unikke kurser og juridisk hjælp gennem dit professionelle liv i medie- og kommunikationsbranchen.