Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

KaJ

Hej fra KaJ!
 

Som studerende på DMJX i Aarhus og medlem af Dansk Journalistforbund er du også automatisk medlem af KaJ. Vi er den lokale afdeling af fagforeningen, som er for jer studerende på DMJX. Vi organiserer journalist-, fotojournalist- og kommunikationsstuderende.

Som medlem af KaJ kommer du blandt andet gratis med til en masse faglige kurser her i Aarhus og festlige arrangementer på skolen. Vi har også lavet en Instagramprofil, der hedder Roligpraktik, hvor vi prøver at samle gode råd fra nuværende til kommende journalistpraktikanter.

KaJ er også til for, at du kan tage til andre faglige arrangementer uden at brænde hele SU-budgettet af. Vi støtter med op til 1000 kroner per deltagende medlem for ethvert arrangement, kursus, event eller udstilling, der kan styrke din faglighed. Der er også økonomisk støtte at hente, hvis du skal til udlandet i forbindelse med din hovedopgave. Foreninger har også mulighed for at søge støtte til arrangementer, der bidrager positivt til de studerendes sammenhold og identitet eller faglighed.

Hvis du har spørgsmål, kan du altid skrive til os på Facebook, sende os en mail på kaj@mail.dmjx.dk eller hive fat i et af bestyrelsesmedlemmerne på gangen.

Baggrund

Vi kæmper for, at I som KaJ-medlemmer kommer til at stå stærkest muligt på jeres uddannelse. Det betyder også, at vi arbejder for bedre praktikvilkår og samarbejder tæt med vores søsterorganisationer på de andre medieuddannelser.

KaJs bestyrelse

Formand Johanna Maj Varming
Næstformand Trine Lønbro Nielsen
Kasserer Sara Rud
 

Bestyrelsesmedlemmer
Bettina Illemann Larsen, Mats Magnussen, Alex Luka, Anna Gudmann, Huda El Kot, Sugi Thiru og Maya Tekeli

Suppleanter i prioriteret rækkefølge
Kitte Fabricius, Sara Krog og Christina Houlind
 

Bestyrelsesmedlemmer valgt for 6 måneder
Ida Tophøj Buur og Sarah Mølsted

 

Stine Tidsvilde

Jakob Nielsen

BLIV MEDLEM

Få karriererådgivning, unikke kurser og juridisk hjælp gennem dit professionelle liv i medie- og kommunikationsbranchen.

RÅDGIVNING

Jakob Nielsen

KONTAKT DJ

Vi står klar til at hjælpe dig. Vi har åbent på hverdage kl. 9.00 - 16.00. Vi besvarer din henvendelse, så hurtigt vi kan på hverdage.

Tlf.: 3342 8000
Email: dj@journalistforbundet.dk