Gå til hovedindhold
Bliv medlem

KaJ

Hej fra KaJ!
 

Som studerende på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus og medlem af DJ er du også automatisk medlem af KaJ. Vi er din lokale studenterorganisation, og vi organiserer omkring 1.000 journalist-, fotojournalist-, kommunikationsstuderende og cand. public.

Vi kæmper for, at I som KaJ-medlemmer kommer til at stå stærkest muligt på jeres uddannelse. Det betyder også, at vi arbejder for bedre praktikvilkår og samarbejder tæt med vores søsterorganisationer på de andre medieuddannelser. Desuden arrangerer vi kurser og arrangementer, der styrker din faglighed og forbereder dig bedst muligt på arbejdsmarkedet.

Som medlem af KaJ kan du søge om støtte, hvis du eksempelvis skal på studietur under din praktiktid eller til udlandet i forbindelse med din hovedopgave. Foreninger har også mulighed for at søge om støtte til arrangementer, der bidrager positivt til de studerendes sammenhold og identitet eller faglighed.

Du kan følge vores arbejde på Facebook, Twitter og Instagram.

Hvis du har spørgsmål, kan du altid sende os en mail på Kaj@dmjx.dk eller hive fat i et af bestyrelsesmedlemmerne på gangen.

 

bestyrelse

KaJs bestyrelse

Formand Mads Norman Søndergaard
30273@dmjx.dk
Telefon: 5320 1007

Næstformand (praktik) Gustav Juul Cholody

Næstformand (skolen) Filippa Salomonsen

Kasserer Felix Kjær

Bestyrelsesmedlemmer
Amalie Wessel-Tolvig, 
Pelle Andreas Reynberg, Sofie Bonde Pedersen, Mads Molina, Lisa Van der Maat, Eva Boye Rasmussen, Sofie Kortsen og Viktor Houman 

Suppleanter (i prioriteret rækkefølge)
Rosalina Krøyer, Zakarias Forsberg de los Reyes, Ulrikke, Eskelund Larsen, Vanessa A. Kjær og Mathias Oleander

Jakob Nielsen

BLIV MEDLEM

Få karriererådgivning, unikke kurser og juridisk hjælp gennem dit professionelle liv i medie- og kommunikationsbranchen.