Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Praktikanter

Medlemskab af Journalistgruppen:
Når du er ansat som praktikant i DR på DJ Praktikant overenskomsten, og medlem af DJ, så er du gratis medlem af vores Journalistgruppe. Har du spørgsmål til medlemskab af Journalistgruppen kan du kontakte Barbro Knudsen bark@dr.dk

Lokal tillidsrepræsentant:
Der er en tillidsrepræsentant (TR) i din afdeling, som du kan henvende dig til, hvis du er i tvivl om dine løn- eller ansættelsesforhold, eller hvis du vil have hjælp til konkrete problemer i din afdeling. 

Studieture:
Du kan søge støtte til studieture hos Journalistgruppen. Du skal lave en beskrivelse af turen og et budget, og sende det på en mail til næstformand Steen Kramhøft skh@dr.dk. Husk at sende dit DJ-medlemsnummer med.
Du kan som udgangspunkt regne med støtte på 3500kr, hvis studieturens destination og indhold er relevant i forhold til din praktik som journalist.
I kan sagtens søge støtte til flere på én gang, hvis I er flere, der skal af sted på den samme studietur, husk blot at sende alle navne og alle DJ-medlemsnumre med.

Observatør:
Praktikanter i DR kan vælge en observatør til Journalistgruppens bestyrelse. Det ville give vores journalistgruppe en relevant bredde og et fint indblik i alle hjørner af DR, hvis det kan lade sig gøre.

Journalistgruppen bestyrelse vil opfordre til, at I praktikanter samles og vælger en repræsentant, eller finder et andet fælles forum på tværs af DR,- mail, facebook el.lign, hvor I kan vælge en repræsentant til bestyrelsen og holde hinanden orienterede.

Du kan se, hvem der er din TR i vores oversigt her

Overenskomsten for praktikanter kan du dykke ned i her

Du kan også komme op på Journalistgruppens kontor, og få hjælp. Vi bor her

 

Fandt du den information du søgte
Tilføj email hvis du ønsker svar retur.