Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Praktikanter

Medlemskab af Journalistgruppen:
Når du er ansat som praktikant i DR på DJ Praktikant overenskomsten og medlem af DJ, så er du gratis medlem af Journalistgruppen i DR. Har du spørgsmål til medlemskab af Journalistgruppen kan du kontakte Jane Lou uol@dr.dk

Lokal tillidsrepræsentant:
Der er en tillidsrepræsentant (TR) i din afdeling, som du kan henvende dig til, hvis du er i tvivl om dine løn- eller ansættelsesforhold, eller hvis du vil have hjælp til konkrete problemer i din afdeling. 

Studieture:
Du kan søge støtte til studieture hos Journalistgruppen. Du skal lave en beskrivelse af turen og et budget, og sende det på en mail til journalistgruppen@dr.dk. Husk at sende dit DJ-medlemsnummer med.
Du kan som udgangspunkt regne med støtte på 3500 kr., hvis studieturens destination og indhold er relevant i forhold til din praktik som journalist.
I kan sagtens søge støtte til flere på én gang, hvis I er flere, der skal af sted på den samme studietur, husk blot at sende alle navne og alle DJ-medlemsnumre med.

Observatør:
Praktikanter i DR kan vælge en observatør til Journalistgruppens bestyrelse. Det ville give vores journalistgruppe en relevant bredde og et fint indblik i alle hjørner af DR, hvis det kan lade sig gøre.

Journalistgruppen bestyrelse opfordrer til, at I praktikanter samles og vælger en repræsentant eller finder et andet fælles forum på tværs af DR,- mail, Facebook eller lignende, hvor I kan vælge en repræsentant til bestyrelsen og holde hinanden orienterede.

Du kan se, hvem der er din TR i vores oversigt her

Overenskomsten for praktikanter kan du dykke ned i her

Du kan også komme op på Journalistgruppens kontor, og få hjælp. Vi bor her

 

Fandt du den information du søgte

Dette er ikke en kontaktformular, men feedback til indholdet på siden.
Søger du svar på et konkret spørgsmål? Ring til DJ på tlf. 3342 8000 eller skriv til dj@journalistforbundet.dk