Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Siden sidst

Ny bestyrelse efter generalforsamlingen

Ny bestyrelse

Bestyrelsen har på bestyrelsesmødet i december konstitueret sig. Mikael Steensen fortsætter som næstformand og Michael Olesen forsætter som kasserer ?

Samtidig er der kommet endnu et nyt ansigt ind i bestyrelsen. Jesper Raab fra BMP har selv valgt at stoppe som TR og er derfor trådt ud af bestyrelsen. I hans sted er klipper Thomas Winkel Raab indtrådt.

 

Samarbejde og OK

Fyringsrunden i efteråret var hård ved samarbejdet med DR. Men vi er nu i god dialog med ledelsen i DR og vi er enige om, at samarbejdet skal blive bedre og det går også nu i den rigtige retning.

Vi fortsætter også arbejdet med at forberede de kommende organisationsforhandlinger, som finder sted til foråret. Det bliver svære forhandlinger, men vi er opsatte på at forbedre vores overenskomst, så den bliver endnu bedre end i dag.

Efteruddannelsespuljen

Så tag dog på efteruddannelse – det er faktisk opfordringen herfra!! Der er masser af penge i  Efteruddannelsespuljen, så der er ingen undskyldning for ikke at gøre dig selv klogere. Så det kunne passende være dit nytårsønske næste år – du skal på efteruddannelse.

 

Valg til DR’s bestyrelse

Valget af medarbejderrepræsentant til bestyrelsen tegnede til at blive rigtig spændende, da fem kandidater meldte sig til to pladser. Men netop som valget var skudt i gang, så blev det afblæst igen, da den nuværende bestyrelse efter et hastelovforslag fortsætter i to år.

Godt nytår til jer alle :-)

Kommentarer