Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Journalistgruppens kontor

Journalistgruppens kontor ligger i DR Byen og er så vidt muligt bemandet hver dag. Fra 2018 har vi indført daglige kontortider.

Kom forbi gruppekontoret til en snak og en god kop kaffe

Skriv, ring eller kom forbi gruppekontoret, hvis du har spørgsmål angående kontrakt eller andet som din TR ikke kan svare på.

Hvis du vil være sikker på at møde os, når du kigger forbi, så kontakt os inden, du kommer. Så lover vi tilgengæld at vi har både tid og god kaffe.

Vi oplever stor travlhed på Journalistgruppens kontor og det er dejligt, at så mange bruger os! For at vi kan yde bedst mulig service i både de daglige henvendelser og sager, der kræver fordybelse, indfører vi nu forsøgsvis kontortid hos Barbro. Det betyder, at du kan komme forbi kontoret og ringe på 3520 3691 på følgende tidspunkter:

Mandag 10-14

Tirsdag 10-14

Onsdag 10-14

Torsdag 13-17 (bemærk sen åbningstid)

Fredag 10-14

Forsøget træder i kraft umiddelbart efter nytår og vi vil løbende evaluere om ordningen giver den bedst mulige betjening af medlemmerne. Vi hører meget gerne fra jer om I er glade for ordningen, eller har andre idéer til, hvordan vi skal indrette os.

Sådan finder du os

Vi bor i lokale 8242, opgang 8, 2. sal oven over kantinen (drej til venstre, når du kommer forbi den store mødesal (8200) og følg gangen og første kontor efter det store billede.

På kontoret sidder:

Faglig konsulent Barbro Knudsen (alle hverdage)

Næstformand Steen Kramhøft (som regel mandag, tirsdag og torsdag)

Assistent Mette Licht Spatzek (tirsdag og onsdag)

Formand Henrik Vilmar er på kontoret, når han er er i DR Byen til møder mv.

Fandt du den information du søgte
Tilføj email hvis du ønsker svar retur.