Gå til hovedindhold
Dansk Journalistforbund
Medier & kommunikation
Bliv medlem Menu

Sommerferie

Det er sommerferietid - også for os i Journalistgruppen. Derfor vil du finde et lukket kontor i DR Byen og en telefonsvarer i den anden ende af telefonen i perioden fra 12. juli til 8. august.

I den periode kan du tage fat i din lokale tillidsrepræsentant (hvis han/hun ikke er på ferie) eller Dansk Journalistforbund på 3342 8000. De har åbent hele sommeren og kan hjælpe dig, hvis der pludselig opstår behov for hjælp.

God sommer fra Journalistgruppen

 

 

Sanne Strøh Andersen

Sanne Strøh Andersen

Fakta om sabbat

Hvornår kan jeg holde sabbat og hvad sker der hvis jeg ikke får den afholdt? Hvordan søger jeg sabbatydelse og skal jeg betale skat af den?

Sanne Strøh Andersen

FIND DIN TR

Skal du til lønforhandling, på sabbat eller er du i tvivl om du får de rigtige tillæg. Eller trænger du bare til at vende noget i fortrolighed, så kontakt din TR.

Sanne Strøh Andersen

Deltag på Facebook

Mød dine kollegaer i Journalistgruppens Facebookgruppe. Det er er en lukket gruppe, hvor vi kan dele tanker, spørgsmål og informationer med hinanden.

Lars Bech

TJEK LØNSTATISTIKKEN

Når du skal forhandle løn, er det vigtigt at kende niveauet hos kollegaerne. Se hvad andre tjener på din arbejdsplads eller i din branche.

RÅDGIVNING

Jakob Nielsen

KONTAKT DJ

Vi står klar til at hjælpe dig. Vi har åbent på hverdage kl. 9.00 - 16.00. Vi besvarer din henvendelse, så hurtigt vi kan på hverdage.

Tlf.: 3342 8000
Email: dj@journalistforbundet.dk