<> Journalistgruppen i DR Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Journalistgruppens åbningstider

Kære alle

I Journalistgruppen arbejder vi hele tiden på, at indrette os så vi kan give jer medlemmer den bedst mulige betjening.

Vi oplever stor travlhed på Journalistgruppens kontor og det er dejligt, at så mange bruger os! For at vi kan yde bedst mulig service i både de daglige henvendelser og sager, der kræver fordybelse, indfører vi nu forsøgsvis kontortid hos Barbro. Det betyder, at du kan komme forbi kontoret og ringe på 3520 3691 på følgende tidspunkter:

Mandag 10-14
Tirsdag 10-14
Onsdag 10-14
Torsdag 13-17 (bemærk sen åbningstid)
Fredag 10-14

Læs mere om Journalistgruppens kontor her

 

Sanne Strøh Andersen

FAKTA OM SABBAT

Hvornår kan jeg holde sabbat og hvad sker der hvis jeg ikke får den afholdt? Hvordan søger jeg sabbatydelse og skal jeg betale skat af den?

Sanne Strøh Andersen

FIND DIN TR

Skal du til lønforhandling, på sabbat eller er du i tvivl om du får de rigtige tillæg. Eller trænger du bare til at vende noget i fortrolighed, så kontakt din TR.

Sanne Strøh Andersen

Deltag på Facebook

Mød dine kollegaer i Journalistgruppens Facebookgruppe. Det er er en lukket gruppe, hvor vi kan dele tanker, spørgsmål og informationer med hinanden.

Lars Bech

TJEK LØNSTATISTIKKEN

Når du skal forhandle løn, er det vigtigt at kende niveauet hos kollegaerne. Se hvad andre tjener på din arbejdsplads eller i din branche.

RÅDGIVNING

Jakob Nielsen

KONTAKT DJ

Vi står klar til at hjælpe dig. Vi har åbent på hverdage kl. 9.00 - 16.00. Vi besvarer din henvendelse, så hurtigt vi kan på hverdage.

Tlf.: 3342 8000
Email: dj@journalistforbundet.dk