Gå til hovedindhold
Dansk Journalistforbund
Medier & kommunikation
Bliv medlem Menu

Journalistgruppen har fået ny hjemmeside

I forbindelse med omlægningen af Journalistforbundets hjemmeside, er journalistgruppens side også kommet i nye klæder. Vi har opdateret indholdet og har skåret en masse gamle sider fra. Vi kommer til løbende at føje nyt indhold til, men hvis der er noget du allerede nu savner, kan du sende en mail til næstformand Sanne Strøh Andersen.

Søger du efter sabbatformularen, så kig i boksene herunder - der finder du mere info om sabbat.

 

Sanne Strøh Andersen

Sanne Strøh Andersen

Fakta om sabbat

Hvornår kan jeg holde sabbat og hvad sker der hvis jeg ikke får den afholdt? Hvordan søger jeg sabbatydelse og skal jeg betale skat af den?

Sanne Strøh Andersen

Find din TR

Skal du til lønforhandling, på sabbat eller er du i tvivl om du får de rigtige tillæg. Eller trænger du bare til at vende noget i fortrolighed, så kontakt din TR.

Sanne Strøh Andersen

Deltag på Facebook

Mød dine kollegaer i Journalistgruppens Facebookgruppe. Det er er en lukket gruppe, hvor vi kan dele tanker, spørgsmål og informationer med hinanden.

Lars Bech

TJEK LØNSTATISTIKKEN

Når du skal forhandle løn, er det vigtigt at kende niveauet hos kollegaerne. Se hvad andre tjener på din arbejdsplads eller i din branche.

RÅDGIVNING

Jakob Nielsen

KONTAKT DJ

Vi står klar til at hjælpe dig. Vi har åbent på hverdage kl. 9.00 - 16.00. Vi besvarer din henvendelse, så hurtigt vi kan på hverdage.

Tlf.: 3342 8000
Email: dj@journalistforbundet.dk