Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Sommerferien er slut

Vi har lagt den tvivlsomme danske sommer bag os og er tilbage på fuld kraft. Hvis du i forbindelse med den forestående sparerunde har spørgsmål til frivillige fratrædelser eller andet, skal du ikke tøve med at tage fat i os. Først om fremmest kan din lokale tillidsrepræsentant hjælpe og hvis ikke vedkommende er til at få fat i, så kontakt os på gruppekontoret.

Vi kan kontaktes på tlf: 3520 3691  eller email: journalistgruppen@dr.dk eller ved at besøge os i DR Byen opg. 8, 2. sal (over kantinen).

 

 

 

 

Sanne Strøh Andersen

Sanne Strøh Andersen

Fakta om sabbat

Hvornår kan jeg holde sabbat og hvad sker der hvis jeg ikke får den afholdt? Hvordan søger jeg sabbatydelse og skal jeg betale skat af den?

Sanne Strøh Andersen

FIND DIN TR

Skal du til lønforhandling, på sabbat eller er du i tvivl om du får de rigtige tillæg. Eller trænger du bare til at vende noget i fortrolighed, så kontakt din TR.

Sanne Strøh Andersen

Deltag på Facebook

Mød dine kollegaer i Journalistgruppens Facebookgruppe. Det er er en lukket gruppe, hvor vi kan dele tanker, spørgsmål og informationer med hinanden.

Lars Bech

TJEK LØNSTATISTIKKEN

Når du skal forhandle løn, er det vigtigt at kende niveauet hos kollegaerne. Se hvad andre tjener på din arbejdsplads eller i din branche.

RÅDGIVNING

Jakob Nielsen

KONTAKT DJ

Vi står klar til at hjælpe dig. Vi har åbent på hverdage kl. 9.00 - 16.00. Vi besvarer din henvendelse, så hurtigt vi kan på hverdage.

Tlf.: 3342 8000
Email: dj@journalistforbundet.dk