Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Mød bestyrelsen: Elisabeth Hamerik Schwarz.

Nyvalgt bestyrelsesmedlem valgte at blive selvstændig for at få en alsidig arbejdsdag. I bestyrelsen vil hun arbejde for at presseetik og gode arbejdsforhold også er en del af freelancerens vilkår på fremtidens arbejdsmarked.

Bestyrelsen i Journalisterne i DJ

Elisabeth står bagerst til højre.

Jeg har valgt at gå ind i bestyrelsen i Journalisterne i DJ, fordi jeg mener, at jeg repræsenterer fremtidens måde at arbejde på - jeg er en del af et freelance arbejdsmarked, som i fremtiden kun vil blive større, og hvor vi bliver nødt til at passe på vores arbejdsforhold og værne om vores journalistiske etik. Både fastansatte og freelancere spiller her en vigtig rolle, og vi skal samarbejde for at sørge for, at vi også i fremtiden kan få gode forhold og lave ordentlig journalistik”.

CV: Elisabeth er 37 år og uddannet journalist fra SDU i 2010. Har tidligere arbejdet som journalist på dagblade, lavet satire på DR og været pressekonsulent for en københavnsk borgmester. Siden 2014 har hun arbejdet som selvstændig journalist og kommunikatør og har et bredt portefølje af kunder, som tæller både magasiner, fransk tv, organisationer og private virksomheder. Elisabeth arbejder både på dansk og engelsk (og fransk).

Kommentarer