Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Journalisterne i DJ vil høre din mening

Med en ny høringsportal kan du nemt give din mening til kende og være med til at skabe den fremtidige politik for Journalisterne i DJ.

Foto: Marie Kaas Ahm

Foto: Mare Kaas Ahm


Hvad er din holdning til sponsoreret indhold? Bliver din journalistik ratet efter click – og påvirker det dit arbejde?
Journalisterne i DJ vil arbejde for bedre vilkår for den frie og uafhængige journalistik. Og gør det allerede. Gruppen har afgivet høringssvar, der har påvirket Journalistforbundets holdning på flere områder. Senest er det forbundets holdning til sponsoreret indhold, der fik nye nuancer da den havde været igennem Journalisterne i DJs bestyrelse.

Vores politik skal afspejle medlemmernes holdning. Og dette kan vi blive endnu skarpere på, når vi med en ny høringsportal nemt og hurtigt kan få input fra medlemmerne. Det er vigtigt, at vi får viden fra alle dem, der har hånden helt nede i journalistikken til daglig, så vores holdninger rammer rigtigt og i sidste ende gør en forskel for medlemmerne,” fortæller Rasmus Mark Pedersen, der er formand for Journalisterne i DJ.

Den nye høringsportal vil blive lanceret på Journalisterne i DJs hjemmeside efter sommerferien, og nye høringsspørgsmål vil blive præsenteret på facebook og via nyhedsbreve. ”Det er vigtigt, at journalister ikke lukker sig om sig selv. Vores erfaring viser, at mange af medlemmernes udfordringer ikke er så unikke, som man måske selv går og tror, men at der faktisk er mange ligheder. Det er også derfor vi mener, at det gør en forskel, at vi står sammen. At vi samler medlemmernes erfaringer og via Journalisterne i DJ kan gøre vores for at give journalisterne, og i sidste ende journalistikken, bedre vilkår,” fortæller Rasmus.

Kommentarer