Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Formand Rasmus på Roadshow

I foråret deltog Rasmus MP, formand i Journalisterne i DJ, på kreds-generalforsamlinger i Århus og Odense.

”Jeg var inviteret til at fortælle om vores arbejde i Journalisterne i DJ og det var dejligt at møde medlemmer og få mulighed for at fortælle om, hvad vi egentlig har lavet. Vi har tidligere fået både kritik og ros og det var interessant at høre, hvad medlemmerne synes nu. Tilbagemeldingen var generelt positiv”, fortæller Rasmus.
Jeg fortalte at vi har været inde i en turbulent periode, men nu er kommet styrket igennem og har flere ting på tegnebrættet. At vi pt. er i gang med en undersøgelse og en kampagne der skal styrke journalisternes og journalistikkens kår. Jeg fortalte også om de ting vi HAR gennemført. At vi har arbejdet på de interne linjer og påvirket forbundets holdning ifht. sponsoreret indhold”, fortæller Rasmus, der gerne vil sende en undskyldning til Ålborg, hvor han også skulle have holdt oplæg, men missede toget.

Journalisterne i DJ kommer gerne rundt i landet og fortæller om arbejdet. Vil i have besøg af Journalisterne i DJ så send en invitation til formanden@journalister.dj.

Kommentarer