Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Delegeretmøde 2021: Vil du have indflydelse på DJs fremtid?

25.april afholder Dansk Journalistforbund Delegeretmøde 2021. For første gang deltager Journalisterne i DJ som en specialgruppe og kan derfor vælge delegerede.
Det betyder, at vi nu kan få reel indflydelse på forbundets politik - men vi kan ikke gøre det uden dig!

Nu kan du blive delegeret for Journalisterne i DJ

Særligt for Delegeretmøde 2021 gælder, at det grundet Covid-19 og forsamlingsforbud afholdes online. Af samme årsag vælger vi derfor også delegerede via et tilmeldingssystem.

Journalisterne i DJ har 29 pladser – og det betyder, at journalisterne i Dansk Journalistforbund har mulighed for at blive rigtig godt repræsenteret til Delegeretmøde og dermed få stor indflydelse på forbundets politik for de næste to år.

Hvis du har lyst til at være delegeret for Journalisterne i DJ, skal du være organisatorisk medlem af specialgruppen: 

-       Du kan tjekke din medlemsstatus under Mit DJ på Journalistforbundets hjemmeside

-       Du kan blive organisatorisk medlem – såkaldt o-medlem - af Journalisterne i DJ, hvis du er journalist og ikke er medlem af en medarbejderforening på din arbejdsplads. Du kan læse om forskellen på organisatoriske medlemmer og interessemedlemmer her

-       Har du brug for at ændre på dit medlemskab, skal du skrive til medlem@journalistforbundet.dk

 -       Læs om forbundets øverste myndighed Delegeretmøde her

Så har du lyst til at blive valgt som delegeret for Journalisterne i DJ, og opfylder du kravene, tilmeld dig nemt og bekvemt her: 

 Valg som delegerede for Journalisterne i DJ (conferencemanager.dk)

Deadline for tilmelding er 1.marts 


Hvis der pr 1. marts har tilmeldt sig flere end det antal delegerede, som Journalisterne i DJ er berettiget til, sender specialgruppens bestyrelse de opstillede navne ud til en online urafstemning blandt alle valggruppens stemmeberettigede medlemmer. Har vi omvendt ikke udfyldt pladserne pr 1.marts, forlænges deadline til 15.marts efter et først-til-mølle-princip.

Første gang som delegeret?

Kasserer Anders Stoffer og formand for Journalisterne i DJ, Elisabeth Hamerik Schwarz, sidder begge også i DJs hovedbestyrelse. Så har du ikke været delegeret før, hold dig endelig ikke tilbage – i perioden op til Delegeretmøde 2021 vil de invitere til forberedelsesmøder, hvor de delegerede bliver klædt godt på og får svar på alle de spørgsmål, der måtte være.

Har du spørgsmål allerede nu, kontakt Elisabeth på formand@journalisterne.dj.

Kommentarer

Piet Baunø

man, 03/01/2021 - 10:45

Ønsker at deltage som o-medlem

Christian Andersen

fre, 03/12/2021 - 13:39

Det er første gang jeg tilmelder mig.

Fedt - dejligt, at du har lyst! Jeg håber, at du vil synes, det er spændende. Vi indkalder til et møde op til, så I kan føle jer godt forberedt? VH Elisabeth Hamerik Schwarz, formand for Journalisterne i DJ