Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu
Journalistikkens Dag

Lørdag den 5. januar 2019
Klokken 11-18

Sidste frist for tilmelding: 28. december
Spørgsmål? journalisterne@journalisterne.dj 

Kulturhuset Islands Brygge
Islands Brygge 18, 2300 Kbh S

Program


Robotter, spåkoner og mere data, end du tror
Hvad skal i ruste os til i fremtiden, og hvad kan vi se frem til? Hvilke robotter findes der allerede på markedet? Og hvad tyder det lige nu på, at vi kommer til at slås med?

Mød:
- Anne Skare
- Aske Kammer
- Søren Funch og Kristoffer Gravgaard


Lad dig fange i nettet - en verden af fortællemuligheder
Tre personer med hvert deres udgangspunkt gør dig klogere på, hvordan du kan bruge nettets muligheder i dine fortællinger. Vi skal nørde den gode form på den gode journalistik.

Mød:
- Jacob Gjørtz
- Ida Nyegaard Espersen
- Johannes Skov Andersen


Er journalistik værd at dø for?
Vi ved godt, at de findes – de journalister, der risikerer liv, lemmer og familie, fordi journalistik bare er så vigtigt, at de er villige til at betale den højeste pris for at få sandheden frem. Men hvad driver dem? Og hvordan tør de?

Mød:
- Cevheri Güven
- Simi Jan
- Deniz Serinci


16.00 Generalforsamling i Journalisterne i DJ
Vi slutter af med den vigtige generalforsamling, hvor det skal besluttes, om Journalisterne i DJ skal blive en specialgruppe eller ej.

Vi håber meget, du også vil deltage i vores generalforsamling (GF), hvor den vigtige beslutning om, hvorvidt Journalisterne i DJ skal være en specialgruppe skal tages. Derfor er arrangementet gratis, hvis du deltager i den. Ellers opkræver vi en halvtredser.

Hvis du er medlem af Journalisterne i DJ, så vælg en af de to muligheder med påskriften "Medlem". Hvis du ikke er medlem, kan du vælge at melde dig ind. Det koster kun 5 kroner om måneden, og du kan få arrangementet helt gratis. Ved indmeldelse bekræfter du, at du arbejder med fri og uafhængig journalistik jævnfør vores retningslinjer

Er du i tvivl om, hvorvidt du er medlem af Journalisterne i DJ, så log ind her og se under punktet Specialforening. Hvis Journalisterne i DJ ikke er nævnt, så er du ikke medlem - endnu.

Robotter, spåkoner og mere data, end du tror

Lad dig fange i nettet - en verden af fortælle-muligheder

Er journalistik værd at dø for?