Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu
Journalistikkens Dag

Lørdag den 5. januar 2019
Klokken 11-18

Spørgsmål? Skriv til os på journalisterne@journalisterne.dj 

Kulturhuset Islands Brygge
Islands Brygge 18, 2300 Kbh S


Program


Hvad end du har lyst til at blive klogere på din egen eller mediernes fremtid, så er Journalistikkens Dag ikke et dårligt sted at starte. Igen i år arrangerer Journalisterne i DJ konferencen Journalistikkens Dag, hvor du kan høre oplæg fra nogle af landets dygtigste journalister og netværke med folk fra din branche. Dyk ned i programmet herunder. Mon ikke, der også er noget for dig?


Robotter, spåkoner og mere data, end du tror
11.00-12.45
Hvad skal i ruste os til i fremtiden, og hvad kan vi se frem til? Hvilke robotter findes der allerede på markedet? Og hvad tyder det lige nu på, at vi kommer til at slås med? Det forsøger nogle af de stærkeste spillere på markedet lige nu at give hvert deres bud på.

Mød:
- Anne Skare
- Aske Kammer
- Søren Funch og Kristoffer Gravgaard


Er journalistik værd at dø for?
13.30-15.00
Vi ved godt, at de findes – de journalister, der risikerer liv, lemmer og familie, fordi journalistik bare er så vigtigt, at de er villige til at betale den højeste pris for at få sandheden frem. Men hvad driver dem? Og hvordan tør de?

Mød:
- Cevheri Güven
- Simi Jan
- Deniz Serinci
- Line Wolf Nielsen


Lad dig fange i nettet - en verden af fortællemuligheder
15.15-16.45
Vi skal nørde den gode form på den gode journalistik. Og vi skal blive bedre til at udnytte de muligheder, der er der ude. Og for at vi kan gøre det, må vi se nærmere på, hvad andre gør og kan. Tre personer med hvert deres udgangspunkt gør dig klogere på, hvordan du kan bruge nettets muligheder i dine fortællinger – og fortæller mere om, hvordan de når ud til tusindvis af læsere på helt nye måder.

Mød:
- Jacob Gjørtz
- Nicolai Albrectsen
- Johannes Skov Andersen


Generalforsamling i Journalisterne i DJ
17:00-18:00
Vi slutter af med den vigtige generalforsamling, hvor det skal besluttes, om Journalisterne i DJ skal blive en specialgruppe eller ej.Robotter, spåkoner og mere data, end du tror

Lad dig fange i nettet - en verden af fortælle-muligheder

Er journalistik værd at dø for?