Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Sikker mail

Som medlem af Journalisterne i DJ får du en gratis krypteret mail fra Tutanota. Samtidigt viser du, at du er journalist fra Danmark med din helt egen @journalist.dk-adresse.

Vidste du, at en mail er lige så sikker som at sende et postkort? Hvis de, der håndterer din mail, vil læse den, så kan de det. Derfor kan man som journalist godt have brug for at have en mere sikker kommunikation. Derfor tilbyder Journalisterne i DJ en gratis sikker mailadresse med endelsen @journalist.dk.

Tjenesten bliver udbudt af Tutanota, der har sine servere stående i Tyskland. De sørger for at din mail er krypteret helt fra din mailboks til din modtages sikre mailboks.

Hvis modtageren ikke har en krypteret mail-adresse, så kan du selv vælge, om de skal modtage en ikke-krypteret mail, eller om de skal modtage et link, hvor I kan kommunikere sikkert. Dermed kan du sikre din kommunikation med dine kilder - selvom de ikke selv har en krypteret mail-adresse.

Myndighederne kan dog i helt særlige tilfælde få adgang til enkelte oplysninger om din kommunikation. Se mere om det i bunden af vores ofte stillede spørgsmål.

For at bestille din @journalist.dk-mail, så klik her eller brug linket herunder. For at vise at du er medlem af Journalisterne i DJ, så skal du logge ind med dit pressekort-nummer og din selvvalgte adgangskode for at få adgang til bestillingssiden.

Hvis du ikke er medlem endnu, så skal du melde dig ind, før du får adgang til bestillingssiden.