Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Plakatkunst

Du kan få 20 procents rabat hos Dansk Plakatkunst, som fører en del gamle journalistplakater. Rabatten gælder også alle de andre plakater.

Som medlem af Journalisterne i DJ får du 20 procents rabat hos Dansk Plakatkunst, der relancerer og genudgiver de bedste danske plakater fra 1900-1965.

Her finder du plakatkunstens perler – skønne motiver, der stadig har et moderne grafisk udtryk og et nutidigt stilrent design. Her er enestående og unikke værker fra dansk plakatkunsts storhedstid. 

Mange af plakaterne har ikke været tilgængelige i generationer, men er nu fundet frem og restaureret, så de står lige så stærke og smukke, som da de blev skabt.

Alle plakaterne er affotograferet, grafisk restaureret og trykt på det bedste papir i høj offset kvalitet for at komme så tæt på de originale kunstværker som muligt.

Der er både plakater fra Journalistforbundets rundskuedag, viseaften og danseudstilling samt et væld af gamle forsider fra Alt for Damerne.

For få rabatten skal du indtaste din rabatkode inden du betaler. Du kan få rabatkoden her eller på linket herunder. 

For at vise at du er medlem af Journalisterne i DJ, så skal du logge ind med dit pressekortnummer og din selvvalgte adgangskode for at få adgang til bestillingssiden.