Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Medieudviklingen 2022

Har danskerne forladt de sociale medier? Hvem ser egentlig stadig flow-TV? Og hvordan påvirker vores lyttevaner af det voksende podcastmarked? Få indsigt i danskernes medievaner, når medieforsker i DR Medieforskning, Maria Skinbjerg-Holm, præsenterer den nye rapport Medieudviklingen 2022.

Hvornår

09. marts 2023 16:30-18:00

Hvor

Webinar

Type

Webinar

Bliv klogere på danskernes medievaner, når Journalisterne i DJ og DJ Kommunikation har inviteret medieforsker i DR Medieforskning, Maria Skinbjerg-Holm, til at præsentere Medieudviklingen 2022 - et oplæg om danskernes adfærd og forbrug af medier. 

DR Medieforskning har siden 2013 udgivet den årlige rapport Medieudviklingen. Rapporten præsenterer tal og indsigter, der er centrale for både journalisters og kommunikationsfolks forståelse af mediebilledet og de aktører, der præger det.

Arrangementet varer halvanden time, så der er god tid til  spørgsmål og diskussion.

Vigtig info! Arrangementet er arrangeret af Journalisterne i DJ og DJ Kommunikation, men alle medlemmer af DJ er velkomne. 
​​​​​​​
Hvis du ikke kan på dagen, er du velkommen til at tilmelde dig alligevel. Der bliver optaget en præsentation af Medieudviklingen 2022, som sendes ud efterfølgende.