Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

AFHOLDT. Visual journalism - trends og best practises

Gå hjem-møde med Erin Brown, der er visual storytelling journalist på New York Times

Erin Brown fra New York Times

Hvornår

13. juni 2018 16:30-18:30

Hvor

Politikens Foredragssal, Vestergade 28, 1471 København K Vis på kort

Pris

Gratis!

Type

Oplæg

OBS!!! 

Arrangementet er blevet flyttet til Politikens Foredragssal for at skabe plads til flere. Alligevel er det nu blevet endegyldigt udsolgt. Vi arbejder på, at Erin Brown vender tilbage til efteråret.

---------------------------------------------------------

Eksperten hedder Erin Brown og er på New York Times´ team af social media-eksperter med ansvar for at få deres historier til at fungere på Snapchat og Instagram.

Før det var hun på The Wall Street Journal hvor hun har produceret Snapchat-dokumentarer, rapporteret fra krigszoner på Instagram og dækket det amerikanske valg på mobile platforme. Kort sagt er hun personificeringen af best practice, når det gælder journalistik og storytelling på nye medier.

Erin vil fortælle hvordan visual journalism er et godt og vigtigt værktøj og ikke mindst hvordan de nyeste trends ser ud og hvad vi kan bruge det til.

Hun er i Danmark for at lede en to-dages workshop hos DMJX i visual storytelling på Snapchat og Instagram. Heldigvis er der også tid til et gå-hjem-møde, hvor Erin tegner et billede af trends og tendenser indenfor Visual Journalism.

Gå-hjem-mødet er især for dig som i forvejen arbejder med journalistik, SoMe (som komunikatør eller journalist) og visual journalism - er meningsdanner eller beslutningstager eller bare almindeligt nysgerrig på trends og tendenser indenfor visuel formidling.

Program:

16:30 - kaffe, registrering og alm. småsnak

17:00 - velkommen til Erin Brown

18:00 - videre snak, netværk og opbrud (og tidsbuffer hvis der er mange spørgsmål)

18:30 - tak for i dag

Arrangementet er gratis for alle og arrangeret i et samarbejde mellem Journalisterne i DJ, Dansk Journalistforbund, DMJX, Politiken og DONA.