Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

AFHOLDT. Hvorfor tror I ikke på os?

I de senere år har journalister rangeret som en af de tre nederste på troværdighedsskalaen - hvorfor?

Leila

Leila Lindén er både sygeplejeske og politiker. Og dermed synes danskerne, at hun både er enormt troværdig og enormt utroværdig. Hun og flere andre paneldeltagere diskuterer, hvad der har betydning for troværdighed.

Hvornår

14. juni 2018 16:30-17:30

Hvor

DK Mediers telt på Cirkuspladsen (C5) Vis på kort

Pris

Gratis!

Type

Debat

Hvert år opgøres danskernes syn på 25 faggruppers troværdighed - journalister rangerer altid i bunden. I år tredjenederst. Så vi har hentet hjælp udefra: En sygeplejerske (nr. 2), en læge (nr. 3) og en præst (nr. 7) kommer og taler om deres troværdighed og giver gode råd. 

Det gør de til en ejendomsmægler (nr. 22) og en journalist (nr. 23), som vil lappe det hele i sig, og forsøge at forstå: Hvorfor tror I ikke på os? 

Men på et tidspunkt vil ejendomsmægleren og journalisten nok forsøge at slå tilbage, fordi både sygeplejersken, lægen og præsten er nemlig politiker i deres fritid (nr. 25). Så de bliver nok også nødt til at se ind ad for at forklare, hvordan man kan forbedre en faggruppes troværdighed. 

Det hele bliver styret af en journalist, så naturligvis vil sol og vind blive fordelt fuldstændigt lige, og folk vil alligevel brokke sig over det bag efter. Der er desuden fri fadøl for at kvalificere debatten med publikum.

Mød op og deltag i debatten! Vi glæder os til at se dig.