Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Hvorfor skal du blive medlem?

DJ hjælper dig gennem hele dit professionelle liv. Fra dine studier til din pension. Som medlem af DJ får du blandt andet juridisk hjælp, karriereudvikling, efteruddannelse og gode råd til jobsøgning. DJ hjælper dig også, hvis du får problemer på enten job eller i freelancetilværelsen.

DJ sikrer sine medlemmer de bedste arbejdsforhold og kompetencer i medie- og kommunikationsbranchen.

Vi arbejder også for, at vores medlemmer har et talerør og spiller en afgørende samfundsmæssig rolle i forhold til dialog og åbenhed.

Vores medlemmer arbejder i hele medie- og kommunikationsbranchen, og vi tilbyder et detaljeret og indgående kendskab til brancherne, hvad enten du arbejder i det offentlige, det private eller er freelancer eller selvstændig..

Vi kender dit arbejdsmarked, og er specialister, når det handler om medier og kommunikationsbranchens særlige udfordringer.

Vores medlemmer skaber indhold til medierne og arbejder professionelt med kommunikation ud fra en kreativ og/eller journalistisk indfaldsvinkel - eller arbejder med strategisk kommunikation, digitale medier, undervisning, pressearbejde, sociale medier eller meget andet.

DJ er ikke kun en fagforening – vi er også et stærkt, fagligt fællesskab for journalister, kommunikatører, fotografer, redaktionssekretærer, bladtegnere, tegnere, grafikere, layoutere, pressefotografer, film- og tv-fotografer, fotojournalister, sociale medie eksperter, multimediemedarbejdere, web-redaktører, radio-, film-, tv- og videomedarbejdere, instruktører, tilrettelæggere, versionister, tekstere, producere, forlagsredaktører og forlagsmedarbejdere, undervisere, kommunikationsrådgivere og mange flere.

Vi kæmper for dine rettigheder og hjælper dig, hvis du får problemer.  Fx med:

  • Fyringsrunde, hvad nu?
  • Hvordan får jeg mere i løn?
  • Bliver jeg uddannet til arbejdsløshed?
  • Mit arbejde er kopieret, hvad er mine rettigheder?
  • Hvem kan hjælpe mig med min kontrakt?
  • Hvor får jeg en god efteruddannelse eller karriererådgivning?
  • Hvordan får jeg penge for min ophavsret?

Som medlem har du også adgang til:

 

Fandt du den information du søgte

Dette er ikke en kontaktformular, men feedback til indholdet på siden.
Søger du svar på et konkret spørgsmål? Ring til DJ på tlf. 3342 8000 eller skriv til dj@journalistforbundet.dk

Jakob Nielsen

BLIV MEDLEM

Få karriererådgivning, unikke kurser og juridisk hjælp gennem dit professionelle liv i medie- og kommunikationsbranchen.

Rasmus Degnbol

FIND EN MENTOR 

Den største ressource, du har adgang til via dit medlemskab af DJ, er de andre medlemmer.

Lars Bech

BOOK EN KARRIERESAMTALE

DJ's medlemmer kan få en personlig karriereudviklingssamtale af 1 times varighed med fokus på sparring, rådgivning og coaching.