Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Hvilke programmer får DJ registreringer på?

DJ modtager registreringer om udsendelsestidspunkt og ophavsmænd på visse TV-kanaler, mens på andre TV-kanaler er det kun udsendelsestidspunktet. På enkelte TV-kanaler får DJ ingen registreringer. Indberetningerne kan du foretage i vores portal for TV-midler.

DJ betaler for at få registreringer for de enkelte TV-kanaler.

På mange TV-kanaler deler DJ udgiften med andre organisationer, fx Danske Filminstruktører eller Dansk Skuespillerforbund, fordi disse organisationer også har brug for registreringerne.

På andre TV-kanaler er andre organisationer ikke interesserede i at få registreringer. Det indebærer, at DJ vil skulle afholde alle udgifterne til registreringerne alene. I så fald vil DJ's betaling for registreringer blive uproportionelt høje i forhold til størrelsen af de rettighedsmidler, som DJ fordeler for disse TV-kanaler. En alt for stor del af rettighedsmidlerne ville således blive anvendt på registreringer. DJ undersøger løbende, om prisen for registreringer på og størrelsen af rettighedsmidler for de enkelte TV-kanaler ændrer sig.

DJ modtager registreringer om programmernes udsendelsestidspunkt, kategori og kreditlister for:

DR1, DR2, DR3, DR Ultra, DR Ramasjang, DR K

TV2, TV2 Charlie, TV2 Zulu

TV3

DJ modtager registreringer om programmernes udsendelsestidspunkt for:

TV2 Fri

dk4

Kanal 4 og Kanal 5

DJ modtager ingen registreringer på:

TV2 Lorry, TV2 Øst, TV2 Bornholm, TV2 Syd, TV2 Fyn, TV2 Midtvest, TV2 Østjylland, TV2 Nord, TV2 News og TV2 Sport.

TV3+, TV3 Puls, TV3 Sport 1, TV3 Sport 2 og Viasat Golf 

6'eren, Canal 9, Discovery, Eurosport 1 og Eurosport 2

 

Programmer vist på ovennævnte kanaler skal oprettes manuelt, da vi ikke får registreringer for disse. Se under Manualer, hvordan dette gøres.

Programmer tilføjes under fanen Tilføj program.

 

Ved du ikke, hvornår dit program er sendt, kan du forhøre dig hos de respektive produktionsselskaber for at få lister over udsendelser. Forskellige TV-guider kan også være en hjælp.

Du kan også forhøre sig hos dine kolleger, der har været med på programmet. 

Du kan prøve at søge information om produktionerne her på Statsbibliotekets hjemmeside. Du bør være opmærksom på, at Statsbibliotekets oplysninger af flere grunde ikke er komplette, fx indgår kun dele af programfladen for flere TV-kanaler. Du kan derfor ikke anvende oplysninger fra Statsbiblioteket til at kontrollere DJ's registreringer.

Fandt du den information du søgte
Tilføj email hvis du ønsker svar retur.