Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Her er de syv nominerede til Cavling 2005

De nominerede er:

  1. Journalisterne Thomas Svaneborg og Niels Sandøe, Morgenavisen Jyllands-Posten, for afsløringer af forsikringsselskabet Codans magtmisbrug, nepotisme og vennetjenester i selskabets top.
  2. Journalist Lars Olsen for sin bog ”Det delte Danmark” om mange års forfejlet integrations-, skole- og boligpolitik, som har udviklet et parallelsamfund.
  3. Journalisterne Christian Andersen og Michael Klint for deres DR-dokumentar  ”Hævet over mistanke” om Jens Arne Ørskov fra Løgstør, hvis dødsfald i forbindelse med en anholdelse afslører myndighedernes manglende evne og vilje til at efterforske sagen.
  4. Journalisterne Tom Heinemann og Morten Hansen for en artikelserie i Fagbladet 3F og nyhedsbrevet 3F om statsfinansierede, danske svinefarmes miljøsvineri i Polen samt afdækningen af de problematiske forhold i to statsejede investeringsfonde.
  5. Journalisterne Tino Pedersen, Lars Teilmann og Claus Kræmmergaard, Nordjyske Medier, for deres afdækning af den interne hakkeorden med chikane og samarbejdsproblemer på politigården i Hjørring.
  6. Journalisterne René Gummer, Pernille Stensgaard og Henrik Winther, Weekendavisen, for deres artikelserie om livets gang på Rigshospitalet.
  7. Journalist Christoffer Guldbrandsen for DR-dokumentaren ”Lykketoft Finale” om den tidligere socialdemokratiske formands mislykkede valgkamp.
Fandt du den information du søgte

Dette er ikke en kontaktformular, men feedback til indholdet på siden.
Søger du svar på et konkret spørgsmål? Ring til DJ på tlf. 3342 8000 eller skriv til dj@journalistforbundet.dk