Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Her er de fem nominerede til Cavling 2011

Cavling-komiteen har i dag, 14. december 2011, nomineret følgende fem journalistiske præstationer til årets Cavlingpris:

  1. Ulrik Dahlin og Anton Geist, Information, for artikelserie om retsløse, unge statsløse, som på grund af fejlregistrering mistede retten til statsborgerskab.
  2. Line Holm Nielsen og Mads Nissen, Berlingske, for beretning i tekst og billeder om en dansk kvindes forsøg på at redde et nepalesisk barn med vand i hovedet.
  3. Claus Blok Thomsen, Michael Lund, Anders Legarth Schmidt og John Hansen, Politiken, for serien ”Dødtrætte piloter” om manglende flysikkerhed.
  4. Thomas Gösta Svensson og Kristian Kornø, Ekstra Bladet, for serie om gravide, der fik lykkepiller trods myndigheders og medicinalvirksomheders kendskab til alvorlige bivirkninger.
  5. Morten Halskov og Asger Havstein Eriksen, Fagbladet 3F, for afdækning af kommuners ulovlige brug af private firmaer til at fratage borgere deres sygedagpenge.

Cavling-komiteen består af Torben Møller, Ida Ebbensgaard, Lea Korsgaard, Lars Rugaard og Kirsten Pilgaard.
Lea Korsgaard, der selv var foreslået til prisen, er fra i dag igen indtrådt i komiteens arbejde, da forslaget, der vedrører hende ikke længere er i spil til prisen.

Fandt du den information du søgte

Dette er ikke en kontaktformular, men feedback til indholdet på siden.
Søger du svar på et konkret spørgsmål? Ring til DJ på tlf. 3342 8000 eller skriv til dj@journalistforbundet.dk